THEATER & FILMHUIS DAKOTA IS TOT 19 JANUARI 2021 GESLOTEN!

Beste bezoekers,

De lockdown die op 15 december is ingegaan raakt ons allemaal.
Ik hoop dat het goed met u gaat en dat u in goede gezondheid bent.

Als publieke instelling is niets belangrijker dan het welzijn en de gezondheid van het publiek. Daarom hebben we als Theater & Filmhuis Dakota ook begrip voor deze verregaande maatregelen. Het betekent dat we voor de 3e keer dit jaar de deuren moeten sluiten. Zorgvuldig opgebouwde programma’s niet door kunnen gaan en artiesten worden afgezegd.

Als theater weten we dat veel artiesten nog een veel kwetsbaardere positie hebben dan wij. We hebben dan ook besloten om alle artiesten volledig door te betalen voor voorstellingen die niet doorgaan. Want als er straks geen gezelschappen meer zijn en veel artiesten gedwongen hebben moeten kiezen om een ander vak te gaan uitvoeren, hebben wij straks niemand om een podium te bieden.

Tot 19 januari 2021 zal het echter helaas weer stil zijn bij ons op het podium.

Wilt u ons en onze artiesten steunen in deze lastige tijden? Dan wijs ik u graag op de mogelijkheid Vriend te worden van Dakota! Ook leuk voor onder de kerstboom! U vindt HIER meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Maarten Bakker
Directeur Theater en Filmhuis Dakota