OOK VAN JOU – BUITENBIOSCOOP VR 31 JULI & ZA 1 AUG. GRATIS TOEGANG!

Op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus is er een bioscoop op ’t plein van Dakota! Twee dagen lang; zie je de beste films, op groot scherm in de buitenlucht tijdens de Ook van Jou – Buitenbioscoop. De films die worden vertoond zijn gekozen door onze gast film programmeurs! We draaien 4 films per dag (met twee surprise films), er is een Kids Film Club XL waar je heerlijk kunt knutselen en ook kun je onze gloednieuwe Buurtfilm zien. Dus reserveer je kaarten, want er is voor ieder wat wils!

Extra op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus: Dakota’s Kids Film Club XL!
Deze zomervakantie kun je weer aan de slag in Dakota’s Kid Film Club! Knutsel mee met de tofste club van Escamp tijdens de Ook van Jou – Buitenbioscoop.

Bekijk HIER het programma van Dakota’s Kids Film Club.


KAARTVERKOOP
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.

Bekijk het gehele programma van de Ook van Jou – Buitenbioscoop hieronder en klik op de titels om je kaarten te reserveren!


PROGRAMMA VRIJDAG 31 JULI
13.00 uur: Dakota’s Kids Film Club
13.30 uur: Surprise film Over een toffe superhelden familie en hun avonturen. Voor de hele familie! 
16.00 uur: The Biggest Little Farm
19.00 uur: Première Buurtfilm – Alleen samen, Escamp in Coronatijd
20.30 uur: De Libi

PROGRAMMA ZATERDAG 1 AUGUSTUS
13.00 uur: Paddington 2
14.45 uur: Dakota’s Kids Film Club
15.30 uur: Kapsalon Romy
18.00 uur: The Hundred Foot Journey
20.30 uur: Surprise film
Over de leadzanger van Queen en zijn muziek! Vorig jaar was dit de hit film van Dakota en ook dit jaar is hij weer te zien tijdens onze Ook van Jou – Buiten bioscoop. Mis het niet! 

Extra: 13.00 – 20.30 uur: Doorlopend te zien in de Berenkuil: Buurtfilm – Alleen samen, Escamp in Coronatijd

Gratis toegang, see you at the movies!


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren via: www.theaterdakota.nl of via de kassa: 070 326 55 09


De Ook van Jou – Buitenbioscoop is mede mogelijk gemaakt door het OranjefondsCultuurschakelRCOAK, Fonds Sluyterman van LooGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur Participatie