JUlI, JULI, JULI, KOMEN TOCH OOK? WANT OOK DEZE MAAND IS ER NOG VAN ALLES TE DOEN IN DAKOTA!

Lieve bezoekers van Dakota, 

In de maand juli hoef je niet ver van huis, want er is nog van alles te doen in ons theater en filmhuis! 

Liefhebbers van Indiase-, Urban en moderne dans kunnen op zondag 12 juli (16.00 uur) genieten van een prachtig fragment uit de dansvoorstelling ‘Hitting True North’ van Kalpanarts (incl. nagesprek). Of zing mee tijdens de ‘Ramses Shaffy Avond’ van Gerard Alderliefste op zaterdag 18 juli (19.00, 21.00 uur). Alderliefste zal het hebben over zijn avonturen met Shaffy en de muzikale avond zal ondersteund worden door geprojecteerde foto’s en video’s. Uiteraard is er ook kroepoek en rode wijn, waar Ramses zo gek op was.

Speciaal voor de kleintjes is er op vrijdag 17 juli (10.00 uur) nog een Peuterdans in Dakota. Beleef het mee en swing samen met je peuter op vrolijke muziek of leer ze nieuwe danspasjes. Het wordt in ieder geval een vrolijke boel met Juf Katelijn! 

Deze zomer staat ook in het teken van DIY (Do It Yourself), want twee weken lang gaan de jongeren op ontdekkingsreis in ons gebouw tijdens de ZomerweekKIDS (7-12 jr., incl. lunch). Van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juli, wacht er een nieuw avontuur vol afwisseling op je, maar een ding is zeker: je leert om het lekker zelf te doen. Kom sieraden ontwerpen en maken, leer vloggen of een tekst rappen. Aan het eind van de dag kun je alle energie die je nog hebt, kwijt bij ’t Freerunnen! Op zondag 26 juli (15.00 uur) sluiten we de Zomerweek KIDS af met de mysterieuze voorstelling ‘Werktuig 7+’, een mooie speelse vertelvoorstelling over vriendschap, fantasie, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid – voor de hele familie! Zien we je dan?

Tijdens de ZomerweekYOUNG (12- 18jr., incl. lunch) van maandag 27 t/m donderdag 30 juli gaan we een stapje verder, want wij dagen jullie uit om mee te denken, te doen en je te laten horen. Want: “Who Run The World”? YOU! 
In deze Zomerweek ga jij ontdekken hoe jij verschil kunt maken. Met ImproBattle ga je op safari in de buurt en zul je teksten rappen met rapper Umit-C. Deze mag je showen tijdens de eindpresentatie. Wij kijken er nu al uit om jullie te horen! 

Natuurlijk draaien we ook nog fantastische films in onze knusse filmzaal en eindigen we het seizoen op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus met ons Ook van Jou – Zomer Buitenbioscoop op ’t plein van Dakota (meer info volgt nog). De films zijn gekozen door onze gast filmprogrammeurs en wij zijn heel erg benieuwd of jouw favoriet er ook tussen zit.

Tot snel in Dakota!

Groetjes,

Team Theater & Filmhuis Dakota