VACATURE: Eerste medewerker Horeca en Verhuur

Theater & Filmhuis Dakota zoekt Eerste medewerker Horeca en Verhuur!

Dakota is het cultuuranker van Escamp. Een plek waar cultuur, verbinding en kunst centraal staan. We zijn een instelling die inclusie hoog in het vaandel heeft staan!

We hebben onze eigen horeca gelegenheid ‘Café ZUID57’. We zijn bijna dagelijks geopend voor buurtbewoners, huurders van het pand ZUID57 en natuurlijk voor onze eigen bezoekers.

Dakota is niet alleen een theater en filmzaal maar heeft ook diverse studio’s, vergaderzalen en ArtLabs. Naast het zelf organiseren van activiteiten verhuurt Dakota de ruimtes ook veelvuldig aan derden. De ene keer gaat het om een amateurvereniging die de zaal wil huren, de andere keer om een zakelijke partij die een conferentie bij ons wil houden en meerdere zalen nodig heeft. Kortom elke dag is anders en vraagt om veel flexibel denken.

In deze tijden is het uiteraard een uitdaging om horeca en verhuur opnieuw vorm te geven en hierin nieuwe verdienmodellen te bedenken en uit te voeren.

Ben jij iemand die ervaring heeft in de Horeca en Verhuur, affiniteit heeft met de cultuursector en creatief bent in het bedenken van plannen hoe onze horeca en verhuur op een (nieuw) hoger plan te krijgen?

Kan jij bijdragen aan onze missie om Escamp gelukkiger te maken? Doordat je proactief werkt, goed communiceert bent en enthousiast een team mee kan nemen in veranderende tijden?

Lees dan HIER het functieprofiel en laat van je horen!

We zoeken iemand die bijdraagt aan de diversiteit van ons team en die woonachtig is in Den Haag.

0,8 FTE (4 dagen)
Geen 9-5 mentaliteit
Inschaling tussen € 2274,20 en € 2691,83 (fulltime bruto) naar ervaring

Heb je interesse stuur dan voor 1 juli een motivatiebrief van max 1A4 en een korte CV naar maarten@theaterdakota.nl

Geef hierin duidelijk aan hoeveel jaar je ervaring hebt in (leidinggevende)horeca en verhuur.

De gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van juli.