DAGELIJKSE DOSIS DAKOTA: WEEK 18 – 24 MEI

Theater & Filmhuis Dakota wil graag in deze crisis haar steentje bijdragen en onze bezoekers dagelijks inspireren. We blijven daarin trouw bij waar we goed in zijn – namelijk kunst & cultuur bij de mensen te brengen – en hopen jullie te inspireren én (op een veilige afstand) in actie zetten door de #DagelijkseDosisDakota voor jong & oud!

Het programma zal wekelijks worden aangepast en worden gepubliceerd op de Facebook pagina van Dakota. 


PROGRAMMA DAGELIJKSE DOSIS DAKOTA WEEK 18 – 24 MEI

MAANDAG | 19.00 uur

  • Keramiek met ArtLab docent Laura! Bekijk HIER de video.

DINSDAG | 17.00 uur

  • De TV / online Filmtip van filmkenner Rob Lubbersen. Bekijk HIER de filmtips.

WOENSDAG | 14.00 uur

  • Knutselworkshop 7-10 jr. voor kids van Art-S-Cool. Deze week laat juf Melissa jou zien hoe je een raamtekening kunt maken! Bekijk HIER de workshop.

DONDERDAG | 19.00 uur

  • ‘Kijk op de Wijk’: De Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands door de ogen van collega Ellen Daniels.

Wij zijn benieuwd naar hoe jij je dag doorkomt. Waar kijk je naar uit en hoe vermaak jij jezelf? Wil je dit delen met ons? Stuur dan een e-mail naar ellen@theaterdakota.nl en wellicht kunnen wij iets met de gepaste afstand (in de deuropening/voor het raam) vastleggen.

VRIJDAG | 10.00 uur

  • Peuter- en kleuterdans (2+)! Dans samen met juf Katelijn en haar dochter. Bekijk HIER het filmpje.

Lieve peuters en ouders,

Gewoon vanuit ons eigen huis nemen mijn dochter en ik jullie mee op dansavontuur. Elke keer een ander thema, een nieuw verhaal en een nieuw dansje. Kijken, luisteren, ontdekken, leren en vooral veel dansen samen met je broertjes of zusjes en papa en mama natuurlijk.

Veel plezier!

Liefs Neydi en Katelijn

WEEKEND | 13.30 uur

  • Zaterdag: Bekijk HIER de expositie ‘Oude Dag’ van onze huisfotograaf Remco Zwinkels.

“Wat doe als je alle tijd hebt? Wacht je eenzaam op de zonsondergang, neem je de tijd om te reflecteren op het leven of spreek je af met al je vrienden? In deze serie zie je de keuzes van een mooie doorsnede van onze bevolking”

  • Zondag: Kindervoorstelling ‘Ronja de Roversdochter (7+)’. Bekijk HIER de video en zie meer thuistheater tips van Het Laagland Theater.

Met 10 acteurs brengt Laaglandregisseur Inèz Derksen het beroemde boek van Astrid Lindgren al spelend en zingend tot leven. Ronja de Roversdochter is een smakelijk woeste, stoere èn hartverwarmende familievoorstelling. Vol dansende rovers, zingende vogel heksen, muzikale trollen, de geur van bos en een bijzonder kind om voor altijd in je hart te sluiten.

Leer HIER meer Binnenshuistips!