DAGELIJKSE DOSIS ONLINE: WEEK 11 – 17 MEI

Theater & Filmhuis Dakota wil graag in deze crisis haar steentje bijdragen en onze bezoekers dagelijks inspireren. We blijven daarin trouw bij waar we goed in zijn – namelijk kunst & cultuur bij de mensen te brengen – en hopen jullie te inspireren én (open veilige afstand) in actie zetten door de #DagelijkseDosisDakota voor jong & oud!

Het programma zal wekelijks worden aangepast en worden gepubliceerd op de Facebook pagina van Dakota. 


PROGRAMMA DAGELIJKSE DOSIS DAKOTA WEEK 11 – 17 MEI

MAANDAG | 16.00 uur

  • Moederdag concert met Orkest Morgenstond!

Dit fantastische Orkest uit de buurt heeft afgelopen zondag tijdens Moederdag een fantastische concert gegeven bij de flats achter Dakota Bekijk HIER de video.

DINSDAG | 17.00 uur

  • De TV / online Filmtip van filmkenner Rob Lubbersen. Bekijk HIER de filmtips.

WOENSDAG | 14.00 uur

  • Kindervoorstelling ‘Vieze Vuile Rotstreken’ (8+). Bekijk HIER de video.

Over ‘Vieze Vuile Rotstreken (8+)

Een ontregelend sprookje met scherpe tanden

In een dal hier ver, ver vandaan, is iedereen erop uit om Map uit haar mooie Atlaswinkel te bonjouren. Een man met een moeilijk geföhnd kapsel wil van de winkel een authentiek biercafé maken. De Ambtenaar van de Jeugdzorg klopt steeds harder aan de deur. En dan is er ook nog een huilend spook dat haar ’s nachts wakker houdt. Maar Map laat zich niet zomaar wegsturen! Met een grote dosis snode plannetjes en sluwe listen slaat ze terug en verdedigt ze wat haar dierbaar is…

Maar hoe kan je alsmaar sterk zijn als je helemaal alleen bent? Map heeft toch zeker ook recht op een beetje liefde en iemand die aardig tegen haar doet?

DONDERDAG | 19.00 uur

  • ‘Kijk op de Wijk’: vrijwilliger Ria door de ogen van collega Ellen Daniels.

Wij zijn benieuwd naar hoe jij je dag doorkomt. Waar kijk je naar uit en hoe vermaak jij jezelf? Wil je dit delen met ons? Stuur dan een e-mail naar ellen@theaterdakota.nl en wellicht kunnen wij iets met de gepaste afstand (in de deuropening/voor het raam) vastleggen.

VRIJDAG | 09.00, 10.00 uur

  • Alle verhalen van Kikker & Pad (2+) van schrijver Arnold Nobel. Voorgelezen door collega Touba.
  • Kindervoorstelling ‘Niet huppelen’ (5+). Bekijk HIER de video.

Over ‘Niet huppelen’

Theater voor het conservatieve kind.

Verboden op het gras te lopen! Niet door rood rijden! Ssst! Denk aan de buren! Na het plassen handen wassen.” De wereld hangt aan elkaar van regels. Logische regels, domme regels. Regeltjes die alleen maar in de zomer gelden of juist in de winter. En sommige regels gelden wel voor jou maar niet voor mij. Ingewikkeld dus. Probeer het dan maar eens goed te doen, voor je het weet bega je een overtreding.

Twee buren leven aangenaam volgens het boekje; ze weten hoe het hoort. Totdat er een vreemde dame langs komt die de afspraken aan haar hooggehakte laars lapt. Want wie heeft die regels allemaal bedacht? En waarom mag ze opeens niet meer huppelen?

WEEKEND | 13.30 uur

  • Zaterdag: n.n.b.
  • Zondag: n.n.b.

Leer HIER meer Binnenshuistips!