INFORMATIE VOOR ALLE BEZOEKERS MET EEN CINEVILLEPAS

Alle abonnementen van Cinevillepashouders worden vanaf 1 april gepauzeerd. Zolang je geen gebruik kan maken van je pas, hoef je dus niets te betalen. We horen van veel pashouders dat ze toch graag blijven betalen om zo de filmtheaters in deze moeilijke tijd te steunen. Dat vinden we superlief! Wil jij dat ook? Het enige dat je hoeft te doen is je pasnummer opgeven via deze link. Cineville zorgt voor de rest. 

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan Vitamine Cineville, waarmee je thuis gratis een aantal echte Cineville-films kan kijken. Zodra daar meer over bekend is, lees je dat op Cineville.nl. Heb je vragen over je abonnement, dan kan je die stellen via klantenservice@cineville.nl

Filmtheaters die een online zaal op Picl hebben kunnen hun reguliere bezoekers doorverwijzen naar Picl. Pashouders kunnen jullie doorverwijzen naar ons.

Naast de films op Vitamine Cineville denken we na over andere manieren om in contact te blijven met onze pashouders. Mochten jullie andere ideeën hebben dan staan we daar voor open. 

En ondertussen – met oog op de toekomst – kijken we natuurlijk ook hoe we gaan uitpakken op het moment dat de filmtheaters weer opengaan. Dat was ‘em voor nu.