VACATURE: Medewerker Café 14 uur per week + eventuele oproepbasis

Theater en Filmhuis Dakota is sinds november 2011 hét theater en filmhuis van stadsdeel  

Escamp met de nieuwste films en een verrassend aanbod van voorstellingen. Van cabaret tot muziek en van toneel tot muziek en festivals.  

Het Café van Theater & Filmhuis Dakota zoekt een medewerker voor de horeca voor 14 uur (en eventuele oproepdiensten) per week.   
Wij hebben m.i.v. medio februari 2020 een vacature voor: 

Medewerker Café  14 uur per week 
+ eventuele oproepbasis 

Wij zoeken iemand met een glimlach op het gezicht, een vriendelijk woord voor onze bezoekers en bovenal iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.   

Werktijden: 

De werktijden zijn wisselend: het gaat om zowel dag- als avonddiensten en in ieder geval 1 dag in het weekend – uiteraard in overleg.   

Wensen: 

  • Gezien de samenstelling van ons team zoeken we iemand die al enige horeca ervaring heeft 
  • Theater & Filmhuis Dakota streeft naar een medewerkersbestand dat de diversiteit van de maatschappij weerspiegelt en hanteert de Code Culturele Diversiteit 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal 

Salaris zal in overleg worden vastgesteld op basis van leeftijd en ervaring. Lijkt dit je wat, solliciteer dan vandaag nog met je CV én motivatiebrief! 

Reacties: 

Sollicitaties met CV kun je tot 31 januari sturen naar: cafezuid57@theaterdakota.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Emilie Hoefnagels op 070 360 02 52. 

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 7 februari ’20 (vanaf 14.00u).  Solliciteren heeft geen zin indien je niet op deze datum beschikbaar bent.