Nieuwjaarsborrel Theater & Filmhuis Dakota – 21 januari

Een nieuw decennium is aangebroken –  2020!  

Wat gaan de jaren ’20 ons brengen? Gaat het net als in de vorige eeuw de ‘Roaring twenties’ worden? Wat ons betreft wel, maar dan op een hele positieve manier.  Als Dakota gaan we flink van ons laten horen de komende jaren. Op 1 december 2019 hebben we ons meerjarenbeleidsplan aangeboden aan de gemeente Den Haag. Het komende jaar wordt dit plan beoordeeld en horen we hoe we er in 2021-2024 voor staan. Heel spannend!  Het plan hebben we geschreven na veel gesprekken te hebben gevoerd met onze samenwerkingspartners, bezoekers, vrijwilligers en ons publiek.  Diep de wijken van Escamp in met Dakota  Dat is de titel van ons plan en we zijn er meer dan trots op.

Namens het hele team van Theater en Filmhuis Dakota nodig ik u op 21 januari uit om samen met ons het glas te heffen en zullen wij op theatrale wijze onze plannen met jullie delen!


Het programma start om 18.00 uur (inloop: 17.00 uur). Graag horen wij of u bij de Nieuwjaarsborrel kunt zijn. Aanmelden kan via deze LINK. Tot dan!