Inloophuishaaglanden – Niemandsland ‘Theatersolo over-leven’

“We hebben een kuur waarmee we je leven willen proberen te verlengen”, hoorde Kitty van haar oncoloog. Maar wat nu als je langer blijft leven dan je zelf verwacht had?

Dan wordt het tijd voor solo 3. In ‘Niemandsland’ laat Kitty zien wat wij van Vincent van Gogh kunnen leren, en komt ze met vallen en opstaan in de meest hilarische situaties terecht. Ze ontdekt dat ‘het gevaar’ in ‘onverwachte kleine hoekjes’ kan zitten . Van heftige Hang-groep-ouderen bij de koffiecorner in de supermarkt, Ramptoerisme met een wielrenfiets op je hoofd op een Brabantse Rotonde, Gevaarlijke herfstblaadjes, Bevolkingsonderzoekpaniek, een Haperende versnelling op de Monte Toro, een Witte mensenhaai in de Middellandse zee en een ‘Volare’ neuriënde, allergische reisgenote met een koffer vol Knoflooksaus in een Spaanse hittegolf.

Alles komt voorbij in Niemandsland. Maar denk eraan: “Geniet, Enjoy, niet omdat het kan, maar omdat het MOET! Fijne dag! ” Te zien op dinsdag 5 november 2019 (19.00 uur) in Theater & Filmhuis Dakota.

Deze voorstelling is ook erg geschikt voor professionals die beroepshalve te maken hebben met dit onderwerp.


KAARTVERKOOP
Aanvang voorstelling: 19.00 uur
Einde voorstelling: 21.00 uur
Prijs per ticket: GRATIS! Wel graag aanmelden via deze LINK


ALGEMENE INFORMATIE
www.inloophuishaaglanden.nl