Volg ons: Facebook Twitter

  Huur


  Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor een symposium of een receptie? Zoekt u naar repetitieruimte voor uw gezelschap of een goede locatie voor een workshop of congres? Wat uw wensen ook zijn, bij Theater Dakota kan het!

  Bij Theater Dakota kunt u kiezen uit de theaterzaal, de intieme filmzaal of de multifunctionele studio. Daarnaast is er de beschikking over diverse workshopruimtes. Wij kunnen u ook helpen met de catering.

  Theaterzaal

  De theaterzaal van Theater Dakota is geschikt voor symposia, bijeenkomsten, personeelsfeesten en besloten voorstellingen. De theaterzaal is te gebruiken met of zonder tribune met 184 stoelen, of in een vlakke vloer-restaurantopstelling. Hierbij zijn meerdere indelingen mogelijk. De maximale capaciteit bij een lege zaal is afhankelijk van uw wensen.

  Filmzaal

  De filmzaal is geschikt voor productpresentaties, trainingen en lezingen. De capaciteit van de filmzaal is 63 personen. Digitale projectie en Dolby Surround Sound zijn aanwezig.

  Studio

  De studio is onder andere geschikt voor presentaties, vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops. De capaciteit van de studio is 70 personen, en het is mogelijk de ruimte in diverse opstellingen te arrangeren. De studio is voorzien van audiovisuele apparatuur.

  Spiegelzalen

  De Spiegelzalen van Dakota zijn uitstekend als oefen- en repetitiestudio's. Ook geschikt voor presentaties, vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops.

  Bekijk HIER het cursusaanbod in de Spiegelzalen van Dakota. 


  Verder heeft Theater Dakota voor studiedagen en symposia de beschikking over verschillende workshopruimten. Bovendien zijn alle horeca- en audiovisuele faciliteiten die u nodig heeft bij ons aanwezig.

  Neem voor meer informatie over de afmetingen van de ruimten en onze tarieven, contact op via: emilie@theaterdakota.nl of bel 070 3600 252 en vraag naar Emilie Hoefnagels.