Volg ons: Facebook Twitter

  'Stranden'

  in de Schouwburg

  Community-art op het podium van de Koninklijke Schouwburg! 

  Het is Feest Aan Zee in Den Haag. In het kader van 200 jaar Scheveningen maakten Theater Dakota, Laaktheater en Theater De Nieuwe Regentes een voorstelling met de buurt. Samen vormen de drie buurtvoorstellingen het community-art-project 'Stranden Aan Zee'. Theater Dakota maakte de voorstelling 'Nadhi - de oneindige zee'. De buurtvoorstelling van Laaktheater heet 'Aan de kust' en De Nieuwe Regentes ontwikkelde 'Een Dag Aan Zee'. 

  Deze voorstellingen gingen in wisselende samenstelling 'on tour' langs de drie cultuurankers om uiteindelijk samengevoegd en bewerkt te worden tot de nieuwe voorstelling 'Stranden'. Verhalen van verre stranden, onderwaterdansen, dagdromen op het strand, de zon die op komt en uiteindelijk weer onder gaat. Alles komt voorbij in deze drie community-art projecten.

  Te zien op zondag 28 oktober, met om 15.00 uur "Feest aan zee Aubade", een gratis programma met optredens van een koor, twee orkesten, een tropische verrassing én een ‘gehaaide’ act in de foyer. Aanvang van de voorstelling 'Stranden' is om 16.00 uur. Eénmalig te zien! 

  Kom ook genieten van deze unieke Haagse voorstelling en laat je meevoeren door de prachtige verhalen, dans en muziek over de zee!


  Een kaartje voor de voorstelling kost €7,50. Bestellen kan via deze LINK, 088 356 53 56, of aan de kassa van het Nationale Theater (Korte Voorhout 3).


  De buurtvoorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Feest aan Zee, Gemeente Den Haag, Fonds 1818 en Cultuurschakel.