Volg ons: Facebook Twitter

  Dakota's Zomerweek!

  Zelf op het podium van Dakota!

  Doe mee aan de Zomerweek in Dakota! Van jong tot oud. Iedereen kan meedoen!

  Traditiegetrouw komt Theater Dakota met haar voorstelling voor én door jong en oud. (Groot)moeders, Snelle meiden, Hippe vaders en Stoere Opa’s en Jongens, in een voorstelling op het podium van Dakota. Drie generaties spelen mee in de voorstelling, die we samen maken, in de eerste week van de zomervakantie (maandag 11 t/m donderdag 14 juli). Van maandag t/m woensdag krijg je workshops en op donderdag laat je, samen met de anderen, zien wat je hebt gemaakt.

  Prijs voor een hele week workshops én voorstelling is €15 (met Ooievaarspas €7,50 met Vakantiepas €12). Bij de voorstelling mag iedereen komen kijken (€2 per kaart, €1 met Ooievaarspas)!

  Ben je tussen de 7 en de 100 jaar? Kom naar Theater Dakota en speel, dans of zing mee! Alle kinderen, vaders, moeders, tantes, opa’s en/of oma’s uit Escamp zijn welkom. Er zijn verschillende workshops die allemaal een eigen stukje van de voorstelling maken. 


  Programma workshops 

  Van maandag 11 t/m woensdag 13 juli vinden de workshops plaats:

  Kinderen 7 en 10 jaar?: je kunt kiezen uit workshops zang, dans of toneel. Dagelijks van 10.00u tot 12.00u.
  >> LEES MEER/RESERVEREN (ZANG)
  >> LEES MEER/RESERVEREN (DANS)
  >> LEES MEER/RESERVEREN (TONEEL)


  Ouder dan 55 jaar: van 13.00u – 14.30u wisselt de workshop dagelijks tussen dans, zang en toneel. 
  >> LEES MEER/RESERVEREN 

  Wil je als ouder helpen met de kostuums en het decor, iedere ochtend (10.00u tot 12.00u) wanneer de kinderen de workshops volgen? Dan kan dit onder professionele begeleiding.
  >> LEES MEER/RESERVEREN 


  Op donderdag 14 juli wordt er vanaf 13.00u gezamenlijk gerepeteerd, tussendoor eten we gezamenlijk en om 19.00u begint de voorstelling voor alle vrienden, familie en buurtgenoten. Bij de voorstelling mag iedereen komen kijken (€2 per kaart, €1 met Ooievaarspas)! 

  >> LEES MEER/RESERVEREN VOORSTELLING

  Start je zomervakantie in Theater Dakota!