Volg ons: Facebook Twitter

  Za 22 juni

  The Hague African Festival

  Afbeelding niet gevonden.

  GRATIS FESTIVAL!

  The Hague African Festival Escamp is een samenwerking tussen The Hague African Festival, het Stadsdeel Escamp en Theater Dakota. Het festival is een voorproefje het jaarlijkse The Hague African Festival op zaterdag 29 juni op het Spuiplein Den Haag. Op zaterdag 22 juni is er een gevarieerd programma in Theater Dakota van workshops zang, dans, performance en diverse optredens. Centraal staan de workshops onder leiding van The Voices of Africa. Deze workshops zijn open voor alle jongeren die interesse hebben in zang dans en muziek. 

  Organisator van The Voices of Africa, Cecilia Adriaanse, vertelt over de totstandkoming van The Voices of Africa. George Duncan - oprichter van stichting Sankofa -werd geïnspireerd door talentenprogramma’s als X-factor en The Voice of Holland. Oud-deelnemers met Afrikaanse roots zouden andere jongeren kunnen inspireren. Dit idee werd uitgewerkt en is nu realiteit. 

  Naast de workshop zang is er ook een dansworkshop Azonto. Ken je deze dansstijl niet? Tik dan eens Azonto dance in op YouTube en word ook enthousiast! De beste dansers mogen meedoen aan de grote Azonto Battle van The Hague African Festival op 29 juni as. op het Spuiplein.

  Wil je aan een van de workshops meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni as. een e-mail met als onderwerp zangworkshop of Azonto workshop naar: info@thehagueafricanfestival.nl. Vermeld je naam, leeftijd, e-mailadres en motivatie om mee te doen. Je hoort dan of jij mag deelnemen aan de workshops.

  The Hague African Youth Gospel, bestaande uit Hagenaars met Afrikaanse en Hollandse achtergrond onder leiding van Randy Abrahams en Samuel Osafo Adjei, brengt gospel in een vernieuwend jasje. De avond wordt afgesloten met de Haags-Congolese band Selection De Talent onder leiding van Gaetan Mbwete. Dit alles onder genot van Afrika culinair en een goede sfeer.  

  The Hague African Festival Escamp, zaterdag 22 juni, aanvang 16.00 uur.
  GRATIS TOEGANG.

  PROGRAMMA THEATER DAKOTA

  16.00 - 17.00 inloop deelnemers en gasten en inschrijving
  17.00 - 17.45 workshops deel 1
  17.45 - 18.15 pauze met hapje eten
  18.15 - 19.00 workshops deel 2
  19.00 - 19.15 inloop bezoekers
  19.15 - 19.20 korte inleiding en presentatie Azonto workshop
  19.20 - 19.40 presentatie workshop zang en kort optreden Laisa en Omri.
  19.40 - 20.00 optreden The Hague African Youth Choir
  20.00 - 20.30 pauze met Africa Culinair
  20.30 - 21.30 optreden Selection de Talent
  21.30 - 22.00 netwerken en drankje 

  Voor meer informatie: www.thehagueafricanfestival.com