Volg ons: Facebook Twitter

  Dakota's Lentefeest!

  zaterdag 19 maart

  Vier de lente in Dakota op zaterdag 19 maart met een kindermiddag en Open Podium. Toegang gratis!

  Op zaterdag 19 maart viert Theater Dakota de lente. Een theaterfestival met een kindermiddag vol muziek, workshops, knutselactiviteiten en een Open Podium voor en door Escamp. Gratis toegang! Het thema van het Lentefeest is fris, jong, nieuw en kleurig.

  KINDERMIDDAG!

  Het middagprogramma (start om 14.30 uur) is een kinderfeest! Kinderen kunnen zingen, een instrument bespelen en toneelspelen. Ook is er in samenwerking met ateliers Antarctica workshop pottenbakken. De workshops zijn geschikt voor leeftijd 5+. Voor de allerkleinsten (2+) is er peuterdans. En dat alles natuurlijk met een lentethema! Aan het einde van de middag laten de kinderen zien wat ze hebben geleerd en gemaakt. Ouders, familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden kunnen komen kijken. Toegang en deelname zijn gratis (wel graag even reserveren).
  UPDATE: de Kindermiddag is vol, er is geen plek meer voor de workshops 

  >> meer info Kindermiddag en reserveren 

  ’s Avonds (aanvang 19.30 uur) is er een Open Podium in Theater Dakota. Voor dat Open Podium zoekt Theater Dakota Escamps talent. Iedereen mag en kan meedoen! Alle zangers, zangeressen, dansers en danseressen, groepen, bandjes, rappers, dichters en acteurs of actrices opgelet kunnen zich opgeven voor het Open Podium. De deelnemers krijgen 10 minuten de tijd om hun kunsten op het podium te tonen. De toegang voor bezoekers van het Open Podium is gratis. Het wordt een geweldige, talentvolle, gezellige avond in Dakota. Een mooie start van de lente!
  UPDATE: de inschrijving om mee te doen aan het Open Podium is gesloten. Je kunt natuurlijk wel komen kijken, gratis toegang.  

  >> meer info Open Podium en reserveren 

  Reserveren voor de Kindermiddag of/en het Open Podium kan via www.theaterdakota.nl, 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57).