Volg ons: Facebook Twitter

  SING!

  Zangwedstrijd voor 60+, doe mee!

  SING! Dé zangcompetitie voor 60+. Zingen met een band, optreden en coaching! Geef je nu op!

  DE AUDITIES ZIJN GEWEEST, MAAR WE ZOEKEN NOG 2 ZANGERS OF ZANGERESSEN IN DE CATEGROIE 60+! DUS DE INSCHRIJVING IS BIJ DEZE WEER GEOPEND. WEES ER SNEL BIJ!

  We gaan zingen in Dakota! Een speciale 'talentenjacht' voor zangers en zangeressen van 60+. Heel erg leuk, doe mee. SING! is een initiatief van Dakota en Musicon. De Musicon Rock Band dBidh (allemaal oudere muzikanten uit Den Haag) begeleidt de deelnemers tijdens hun optreden. De deelnemers worden bijgestaan en gecoacht door bandcoach Remco Visker. 

  SING! vindt plaats op zondag 17 maart (16.00 uur). SING! is tegelijker een zangwedstrijd met zangers en zangeressen van 60+ en met jonge zangers en zangeressen (16 - 30 jaar) die begeleid worden door muzikanten van het Residentie Orkest. Een middag met jong en oud(er) talent dus!

  De deelnemers aan het songfestival zingen een cover en oefenen die cover met de band. Remco geeft je op de oefenavonden tips en coaching. In maart wordt gerepeteerd met de band. Op zondag 17 maart treedt je op, samen met de band, in Dakota. Familie, vrienden, buren, kennissen, iedereen die maar je wilt, kunnen komen kijken. En ze kunnen meestemmen! Aan het einde van de show wordt een winnaar uitgeroepen die zich The Haagse Voice mag noemen.

  Deelnemen aan het Ouderen Songfestival is gratis. Natuurlijk moet je kunnen zingen, maar denk niet dat je niet goed genoeg bent. Neem de uitdaging aan! Wil je en kun je zingen: geef je op! Dat kan via onderstaand formulier en via mark@theaterdakota.nl of 070 3600 252. 

  Het nummer dat je op zondag 17 maart zingt is een nummer uit DEZE LIJST. In het formulier hieronder kun je aangeven welk nummer je wilt zingen. 

  In maart oefen je 1 x met de band (avond, uitgebreide repetitie en coaching), op 16 maart is er een doorloop en op 17 maart de eindshow (met natuurlijk een soundcheck). 

  Het wordt geweldig. Muzikaal én laagdrempelig!

  Inschrijven kan t/m 16 FEBRUARI. Als je onderstaand formulier invult krijg je een bevestiging. Na die bevestiging ontvang je zo snel mogelijk een reactie van Dakota met alle informatie over het Ouderen Songfestival en de auditieavond.