Volg ons: Facebook Twitter

  Frappant Comedy

  za 6 april, Theater Dakota

  Dé comedyshow van Den Haag. Elke keer een andere line-up.

  Oh yeah baby! Afgelopen Frappant (vrijdag 9 november) was een hit!

  Frappant Comedy is weer terug met een nieuwe datum, nieuwe gezichten, nieuwe jokes op 6 april 2019. Die avond maakt het publiek weer een spectaculaire editie mee van een van de leukste comedyshows this side of the universe. En dat gewoon in Theater Dakota in Den Haag! Zien we je ook?

  Ook dit keer weer een hele vette line-up: Ruud SmuldersAdam FieldsPatrick Meijer en onze host Farbod Moghaddam (mister Frappant himself en winnaar Leids Cabaret Festival 2018!!) Ze staan klaar om ons te laten zweten van het lachen. 

  Reserveren kan direct via 070-326 55 09 of kassa@theaterdakota.nl! Kaarten in voorverkoop €13,50. Bestel HIER (login en vink de voorverkoopprijs aan). Prijs €16 geldt op de dag zelf


  Stukkie geschiedenis

  Frappant Comedy is een comedyshow die de Haagse cabaretier Farbod Moghaddam sinds 2010 organiseert in Den Haag. Per editie staan er drie verschillende comedians (en soms een spoken-word artiest) in de line-up met hun beste materiaal, die Farbod vervolgens aan elkaar praat als de Master of Ceremonie (MC). Bekende en minder bekende namen hebben inmiddels de revue gepasseerd, zoals Peter Pannekoek, Patrick Laureij, Leon van der Zanden, Rene van Meurs, Martijn Oosterhuis, Arie Koomen en Rayen Panday.

  “De show is geboren uit frustratie”, vertelt Farbod. “Ik vond het altijd jammer dat er zo weinig stand-up comedy in Den Haag te vinden was. Zowat alles speelde zich af in Amsterdam. En dat was ook nog eens best ver. Vooruit, het is ook uit luiheid geboren.”

  Door Frappant Comedy te organiseren kon hij zijn eigen speelplek creëren én zijn vrienden een leuk avondje bezorgen, waarvan er veel zelden naar het theater gaan. Deze diverse groep kwam op deze manier te weten van fantastische comedians en de comedians stonden op hun beurt voor een van de warmste soorten publiek. Gaandeweg is de show vaste prik geworden voor mensen binnen en buiten Den Haag.


  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE