Volg ons: Facebook Twitter

  Mini-wijnproeverij

  voorprogramma Daisy Correia

  Ontdek de heerlijke wijnen en maak een gezellig avondje uit helemaal compleet met deze mini-wijnproeverij op 13 april in Dakota! Geef je snel op, want we hebben een beperkt aantal plaatsen.

  Om alvast in Portugese sferen te raken voor de muzikale show van Daisy Correia – 10 Jaar, bieden wij u een mini-wijnproeverij aan door een Haagse dame van Portugese afkomst. Haar naam is Silvia en zij is onlangs gestart met het halen van haar internationale wijnbrevet. Al jaren is zij gefascineerd door wijn, de combinatie van wijn en spijs en hoe die twee elkaar kunnen versterken (of juist niet). Zij blogt hier ook over op haar website www. misswineanddine.nl en via haar Instagram account @Misswineanddine. Door haar afkomst kent zij Portugal en de wijnen die uit dat land komen daarom ook heel goed.

  Tijdens de mini-proeverij laat zij u kennis maken met drie zorgvuldig geselecteerde Portugese wijnen: een witte, een rode en een dessertwijn. Naast het vertellen van het verhaal achter de wijn, leert zij u op een systematische wijze naar de wijn te kijken, de wijn te ruiken en de wijn uiteindelijk te proeven. 


  MINI-WIJNPROEVERIJ DOOR SILVIA VAN @MISSWINEANDDINE

  Wat is bij de prijs inbegrepen?

  - Uitleg over de wijnen

  - 3 proefglazen van de geselecteerde wijnen, ongeveer 50 cc per persoon

  - 3 proefformulieren en aromazon om de wijn te beoordelen

  - Water en zoute crackers om de smaakpapillen tussen de wijnen door te neutraliseren

  Datum & tijd: zaterdag 13 april om 18.45 - 19.45 uur
  Prijs: 
  €10 p.p. (Ooievaarspas €5 p.p)
  Plaats: Theater Dakota, in de Studio
  Maximaal aantal deelnemers: 
  14 personen*

  *Bij onvoldoende deelname wordt de mini-wijnproeverij geannuleerd