Volg ons: Facebook Twitter

  Daisy Correia - 10 jaar!

  za 13 apr, Theater Dakota

  Met haar nieuwe programma viert Daisy Correia dit theaterseizoen dat ze tien jaar geleden haar debuut maakte als zangeres van de fado.

  Met de voorstelling ’10 anos de fado’ bewijst deze Nederlandse artieste met het Portugese bloed dat de wereld en de muziek weliswaar veranderen, maar dat het gevoel van ’saudade’ het onbestemde verlangen, voor iedereen tijdloos en vervuld van troost en liefde altijd herkenbaar is.

  Daisy Correia is een bevlogen vertolkster van dit repertoire over ’liefde en lot’. Samen met haar band zorgt ze voor een eigentijdse aanpak waarin de Portugese guitarra voor de authentieke Portugese klankkleur zorgt. Een Nederlands theater lijkt dan al snel op een intiem kroegje in Lissabon of Coimbra, wisselend van sfeer tussen melancholiek en feestelijk.

  De nu 31 jarige Daisy Correia debuteerde in het programma ’Fado Blue’ van Fernando Lameirinhas, de Nederlandse nestor van dit genre. Daarna trok ze rond met diverse producties als ’Este meu fado’, ’Minha viagem pelo fado’ en de aan Amália Rodrigues gewijde hommage ’Uma casa Portuguesa’. Daarnaast is ze jaarlijks te gast in diverse uitzendingen op de Portugese televisie. Behalve in het Portugees brengt de zangeres ook enkele teksten in het Nederlands.


  VOORPROGRAMMA: MINI-WIJNPROEVERIJ DOOR SILVIA VAN @MISSWINEANDDINE

  Maak een gezellig avondje uit helemaal compleet met de mini-wijnproeverij van wijnkenner en blogger Silvia van @misswineanddine (www.misswineanddine.nl) op 13 april in dakota! Geef je snel op, want we hebben een beperkt aantal plaatsen. 

  >> Klik HIER om je aan te melden voor de mini-wijnproeverij! 


  Wat is bij de prijs inbegrepen?

  - Uitleg over de wijnen

  - 3 proefglazen van de geselecteerde wijnen, ongeveer 50 cc per persoon

  - 3 proefformulieren en aromazon om de wijn te beoordelen

  - Water en zoute crackers om de smaakpapillen tussen de wijnen door te neutraliseren

  Datum & tijd: zaterdag 13 april om 18.45 uur t/m 19.45 uur
  Prijs: 
  €10 p.p. (Ooievaarspas €5 p.p)
  Plaats: Theater Dakota, in de Studio
  Maximaal aantal deelnemers: 
  14 personen*

  *Bij onvoldoende deelname wordt de mini-wijnproeverij geannuleerd


  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE