Volg ons: Facebook Twitter

  De Notûh Connectie

  za 11 juni! Oproep aan muzikanten!

  Oproep aan alle muzikanten in Escamp: doe mee aan de Notûh Connectie!

  Theater Dakota en het Haagse Notuh Festival zijn op zoek naar muziekgroepen die mee willen doen aan een muzikale optocht op zaterdag 11 juni. Hieronder een beschrijving van het project. We hopen van harte dat jullie mee willen doen. Opgeven kan bij mij: Mark Kalsbeek, mark@theaterdakota.nl
   
  Project De Notuh-Connectie
  Op 11 juni verzamelen muzikanten en muziekgroepen zich bij Theater Dakota. Door de organisatie van het Haags Notuh Festival is al een groep geselecteerd die meedoet. Dit  is Kunst naar Kracht, een harmonieblaasorkest. Maar we willen natuurlijk meer groepen! 

  Om 13.00 wordt gestart met een klein concertje  buiten voor het theater of bij slecht weer in de foyer. Vervolgens  gaan de muzikanten per tram (lijn 6) richting de Grote Kerk. Onderweg zullen vrijwilligers meegaan die flyers uitdelen van het Notuhfestival. Rond 15.00 zal er een gezamelijke afsluiting zijn voor of in het Nutshuis bij de Grote Kerk. Hier kan mogelijk een eigen nummer worden gespeeld door de deelnemende groepen. 

  We hopen van harte dat jullie mee willen doen. Als jullie je opgeven, zal jullie aanmelding worden doorgespeeld naar de organisatie van het Haags Notuh Festival. De organisatie zal dan contact met jullie opnemen om alles door te spreken en nog meer informatie te geven. 

  Meer informatie klik HIER