Volg ons: Facebook Twitter

  Why I Love You @ Theater Dakota

  Afbeelding niet gevonden.

  Voor Why I Love You maakten ouders en hun volwassenen kinderen een kort videoportret van elkaar. In deze intieme portretten komen belangrijke thema’s als liefde, opvoeding, levenskeuzes en migratie aan bod. In speciaal hiervoor gemaakte en ingerichte cabines zijn de films op diverse plekken in de stad, waaronder in Dakota, te bezichtigen.

  Op 4 november worden de videoportretten in aanwezigheid van de makers op groot scherm vertoond in de filmzaal van Theater Dakota. Journalist Naeeda Aurangzeb gaat daarna in gesprek met de Bulgaarse Mariela en dochter Bonka die na 5 jaar herenigd zijn en nu onafscheidelijk in Den Haag wonen, de Mexicaanse Antonio die zich zorgen maakt om dochter Nochtli die opgeleid wordt tot politievrouw en met Nilofar die met het videoportret de wereld van haar Azerbeidjaanse moeder Lena wil ontdekken.

  Na afloop van de gesprekken, dragen Hagenaars, onder wie Naeeda Aurangzeb zelf, persoonlijke brieven voor die zij richten aan hun ouders
  of kinderen in de foyer van Theater Dakota.

  Laat ons via info@kosmopolisdenhaag.nl even weten of je komt, want het aantal zitplaatsen is beperkt.

  Why I Love You is een project van www.jongesla.org en Kosmopolis Den Haag naar een concept van Nies Medema.
  Voor meer informatie: 
  www.whyiloveyou.nl

  Aan Why I Love You is tevens een expositie verbonden in de hal van Theater Dakota. De expositie is te bekijken t/m maandag 12 november.