Volg ons: Facebook Twitter

  Nieuwe seizoen van Dakota

  Verkoop is gestart!

  Het nieuwe seizoen komt eraan!

  Beste bezoeker van Dakota, 

  Op 1 juni is een groot deel van de voorstellingen voor komend theaterseizoen in de verkoop gegaan. U vindt de nieuwe voorstellingen op onze website. Klik op agenda en dan op de maand. U ziet dan de voorstellingen die we in seizoen 2017-2018 in Dakota met trots presenteren. 

  Bekijk HIER de voorstellingen in één overzicht.
   
  Voor komend seizoen hebben we geen jaarbrochure. We brengen per kwartaal een flyer/brochure uit. De eerste verschijnt in augustus. We hebben deze keuze gemaakt, omdat we vaak gedurende het seizoen nog voorstellingen bijboeken. Dat zijn ook vaak projecten en voorstellingen uit de wijk die we graag in onze brochure opnemen. Zo kunnen we laten zien wat we in Dakota - van grote namen tot talent uit de wijk - allemaal op ons podium presenteren. 
   
  Komend seizoen kunt u weer kijken naar een prachtig programma met muziek, toneel, comedy, muziektheater, kindervoorstellingen, festivals, concerten en literatuur. Wat dacht u van het Aretha Franklin-programma van Shirma Rouse? Of het nieuwe comedy-programma van Clifton Braam? We hebben de top van de comedy met bijvoorbeeld Nabil, Murth Mossel, Sjaak Bral, Roué Verveer, Funda Mujde en onze comedyavonden van Frappant Comedy. 
   
  Ook mag toneel niet ontbreken met Firma MES, Loes Luca en Ma van Hugo Borst en Eric Corton. Muziektheater is er van het Volksoperahuis, Ik zit hier alleen Kerstfeest te vieren van Vuile Huichelaar, het Carol King-programma van Esther Groenenberg en Lady Sings The Blues.
   
  Naast Shirma Rouse hebben we muziek van Lilian Vieira, Daniël Wayenberg, De Règâhs, Danny Vera, Carel Kraayenhof, Lukic, Ntjam Rosie en ProJazz' Denise Jannah en Peter Beets & Benjamin Herman. 
   
  Speciale pareltjes in het programma zijn er van Fresku en Rundfunk. 
   
  Het programma dat nu 'live' staat, is niet het enige dat u komend seizoen kunt zien. Verwacht: meer toneelvoorstellingen, de muzikale talkshows van Verreck & Pleijsier en natuurlijk ons kindertheater-programma. 
   
  Een verandering ten opzichte van vorig jaar is dat we komend theaterseizoen een kaartje inclusief een drankje verkopen. U betaalt dus iets meer dan dat u gewend bent, maar u krijgt er wel een drankje voor terug!
   
  Het belooft weer een mooi seizoen te worden. Oh ja, schrijf alvast vrijdag 1 september in uw agenda: onze opening van het seizoen met een geweldig festival op ons plein.