Volg ons: Facebook Twitter

  Nieuwe seizoen van Dakota

  We tellen af!

  Het nieuwe seizoen komt eraan!

  Beste bezoeker van Dakota, 

  We hebben natuurlijk nu in dit huidige theaterseizoen nog een mooi programma in onze theaterzaal en de filmzaal. Maar we kijken ook al naar het nieuwe theaterseizoen (september 2017 - juli 2018). We krijgen al vragen van onze vaste bezoekers wanneer het nieuwe programma bekend is en wanneer het nieuwe boekje komt. 

  Voor komend seizoen brengen we geen jaarbrochure uit. We werken met kwartaalbrochures. Dat doen we omdat we vaak nog op het laatste moment voorstellingen bijboeken en omdat er vaak intiatieven of voorstellingen uit de wijk langskomen, die we graag een plek in ons programma geven. Die (wijk)programma's willen we graag in ons aanbod en in de brochure opnemen. Daarom is bedacht het theaterseizoen op te knippen, zodat de meest up-to-date informatie in onze flyers verschijnt. De eerste kwartaalfolder verschijnt in augustus. 

  Maar: het aanbod dat nu al bekend is, ook voor 2018, verschijnt al in juni op de website. Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf dan ook al te boeken. Tegelijk verschijnt er een hoogtepuntenfolder 2017-2018 met producties die we nu al extra onder aandacht willen brengen. De datum waarop alle voorstellingen verschijnen is (vooralsnog) 1 juni. De folder met de hoogtepunten ligt op 10 juni bij ons voor u klaar. 

  Het programma van Dakota voor het nieuwe seizoen staat dus op 1 juni online. Dan kunt u al bekijken wat we komend seizoen presenteren en u kunt natuurlijk dan ook kaarten bestellen. 

  We genieten nu nog van de laatste voorstellingen van dit seizoen, maar: we hebben ook erg veel zin in na de zomer. Het belooft weer een mooi theaterjaar te worden.