Volg ons: Facebook Twitter

  Mega Meivakantie!

  voorstellingen en films

  Meivakantie! Leuke dingen doen in Dakota.

  Bijna vakantie! Je wil dan vast leuke dingen doen! Dat kan in Theater en Filmhuis Dakota. We hebben hele leuke theatervoorstellingen en een film. Je hoeft je dus niet te vervelen!

  Op dinsdag 25 april (14.00 uur) speelt de voorstelling Dekbed in de theaterzaal van Dakota. Dekbed is een hele leuke voorstelling voor leeftijd 4+ over niet meer bang zijn in het donker. Na afloop is er een gratis workshop op het podium. Dekbed gaat over slapen en dromen, dus je mag in je pyama komen!
  >> Klik HIER voor meer informatie en kaarten bestellen. 

  Op woensdag 26 april (14.30 uur) komen de dames van O Zo Fijn met hun nieuwste voorstelling naar Dakota. Ze spelen Lees (Vrees) Feest (voor kinderen van 5 jaar en ouder) in de Spiegelzaal. Lees (Vrees) Feest gaat over lezen, over taal en over dat dat soms best moeilijk is. Een echt (lees)feestje!
  >> Klik HIER voor meer informatie en kaarten bestellen.

  Bijna een week later (wat een lange meivakantie!) is er op dinsdag 2 mei (10.30 – 15.30 uur)  een nieuw NTjong Toneelatelier. Een hele dag aan de slag met een thema. Theater maken, bouwen, (toneel)spelen voor kinderen van 7 – 10 jaar. Het thema is dit keer ‘Denkend aan vroeger’. Aan het einde van de dag laat je in een mini-voorstelling aan je ouders zien wat je hebt geleerd en gemaakt.
  >> Klik HIER voor meer informatie en kaarten bestellen.

  Natuurlijk hebben we in de filmzaal van Dakota ook films. Speciaal in de vakantie draait de film The Lego Batman Movie (Nederlands gesproken, leeftijd 6+) extra vaak. Maandag 24 april t/m zaterdag 6 mei. Niet op zondag. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag draait de film om 14.00 uur, op woensdag om 15.00 uur en op zaterdag om 16.00 uur.
  >> Klik HIER voor meer informatie en kaarten bestellen. 

  Let op, de film Batman is in 3D. Voor 3D-films geldt een 3D-toeslag van €2 per kaart. Een filmkaartje kost dus €8,50 (ma t/m do) en €9,50 (vr en za). 

  De meivakantie wordt MEGA. Leuk als je langskomt. 

  Lees Feest in Dakota