Volg ons: Facebook Twitter

  Vacature Dakota

  Medewerker educatie & participatie

  Theater en filmhuis Dakota is op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe medewerker educatie & participatie?

  Theater en Filmhuis Dakota is een inspirerende plek! Een podium in Zuid West Den Haag met een divers programma bestaande uit theater, film, dans, muziek, beeldende kunst en festivals. Dakota biedt een podium aan professionals, amateurs en buurtbewoners. Daarnaast beschikt Dakota over een eigen horecagelegenheid en een aantal Artlabs. In de Artlabs worden workshops en cursussen gegeven, zowel op eigen initiatief als door middel van verhuur. Vanaf seizoen 2019/2020 worden deze Artlabs uitgebreid. Theater en Filmhuis Dakota is een van de Haagse cultuurankers en heeft als doelstelling kunst en cultuur bij de bewoners in de stadsdelen te brengen. Kunst voor iedereen van 0 tot 110!

  Wegens een verschuiving van taken binnen ons team zoeken wij een nieuwe medewerker educatie & participatie.  Een verbinder, een organisator, een doener, een planner, een duizendpoot met een scherpe
  kunstzinnige blik!

  Theater en Filmhuis Dakota zoekt per direct

  Medewerker educatie & participatie

  28 – 32 uur per week

  Werkzaamheden

  Theater Dakota maakt zich sterk voor educatie en participatie van zowel volwassenen als kinderen. Leren in en van  het theater, daar wordt je gelukkiger van! Zo verzorgen wij dit seizoen voor meer dan 6000 scholieren schoolvoorstellingen en schoolmusicals. In onze Artlabs worden wekelijks workshops gegeven van Bollywooddans tot edelsmeden. En op ons theater- en cafépodium tonen jaarlijks honderden buurtbewoners hun kunsten aan elkaar. Als medewerker educatie & participatie speel je een belangrijke rol bij bovenstaande activiteiten. Je zet activiteiten uit op de lijn die is vastgesteld in overleg met de programmaleider. Je werkt daarnaast nauw samen met de overige collega’s & vrijwilligers van Dakota. Ook het begeleiden van stagiaires behoort tot de mogelijkheden.

  De activiteiten van de medewerker educatie & participatie zijn onderverdeeld in:

  • Ontwikkeling, organisatie en uitvoering van randprogrammering film en theater.
  • Vraaggericht samenwerken met het onderwijs (PO & VO )
  • Organiseren en uitvoeren van participatieprojecten
  • Coördineren en verder inhoudelijk en organisatorisch ontwikkelen van de Artlabs

  Onze nieuwe medewerker

  • Heeft aantoonbare ervaring met projectmanagement en/ of productie.
  • Heeft ervaring in kunsteducatie binnen het onderwijs (PO/VO)
  • Is in staat planmatig, taak- en resultaatgericht te werken.
  • Is ervaren in het werken met Excel en planningsprogramma’s.
  • Is samenwerkingsgericht en communicatief vaardig en weet met vrijwilligers/ docenten om te gaan in de uitvoering van activiteiten.
  • Kan een budget beheren.
  • Heeft HBO werk- en denkniveau.

  Geboden wordt

  Theater Dakota biedt een zelfstandige, uitdagende ervaring in een dynamische omgeving. De aanstelling is voor 28 tot 32 uur per week. Voor salariëring volgt Dakota de CAO Nederlandse Podia, schaal 6. Inschaling op basis van ervaring en leeftijd.

  Reacties  

  Sollicitaties bestaande uit een korte motivatiebrief en CV kun je voor 8 januari 2019 mailen naar educatie@theaterdakota.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdag 17 januari of woensdag 23 januari. Voor meer informatie kun je contact opnemen met sara@theaterdakota.nl