Volg ons: Facebook Twitter

  Doe mee!

  Vertellers gezocht voor Writers Unlimited in Dakota!

  Doe mee aan Writers Unlimited! We zoeken buurtbewoners die hun verhaal willen vertellen. Iedereen mag en kan meedoen!

  Dakota is er trots op om het festival Writers Unlimited - Winternachten in huis te hebben! Een heel erg leuk, los, gezellig, laagdrempelig literair festival met 'wereldverhalen' van artiesten, professionele schrijvers, maar ook van mensen en bezoekers uit de buurt!

  Op zaterdag 21 januari (15.30 - 17.30 uur) vindt Writers Unlimited in de studio van Dakota plaats. Aan deze editie doen zangeres Denise Jannah, schrijver/dichter Marieke Rijneveld, presentator/theatermaker Francis Broekhuijsen en studenten van de Haagse Hogeschool mee. Maar we zoeken ook mensen uit de buurt! Je hoeft geen ervaring te hebben. We zoeken iedereen met een verhaal en een...voorwerp. We noemen het: "Daar zit een verhaal aan vast".  Breng een voorwerp mee dat belangrijk voor je is en waar een verhaal en/of herinnering aan zit. 

  We hopen van harte dat zoveel mogelijk mensen uit de buurt van Dakota meedoen! Het wordt een prachtige middag met mooie, ontroerende, grappige verhalen die we met elkaar delen. Als je je opgeeft, krijg je van tevoren een leuke workshop van Dakota waarin je leert nog beter je verhaal over te brengen. 

  Geef je op bij Mark Kalsbeek, Theater Dakota, via mark@theaterdakota.nl of via 070 326 5509. Je kunt natuurlijk ook binnenlopen bij Theater Dakota en naar Mark vragen. Hopelijk tot ziens! We kijken uit naar je verhaal.


  Lees HIER meer over Writers Unlimited - Winternachten op zaterdag 21 januari 2017 in Dakota.