Volg ons: Facebook Twitter

  Nieuwe brochure!

  Verkoop seizoen 2013 - 2014 gestart

  Afbeelding niet gevonden.

  We hebben voor en met de bewoners van ons mooie stadsdeel Escamp weer een prachtig theaterseizoen samengesteld! We hebben goed naar uw reacties op ons eerste seizoen geluisterd, zodat er opnieuw voor jong en oud van alles te zien en te beleven is, op het gebied van muziek, dans, cabaret, jeugd en toneel.

  Oude bekenden komen terug in ons theater, omdat u ze graag ziet en omdat ze graag in Theater Dakota spelen. Jan Rot komt terug, net als Yvonne Keuls, Marijn Brouwers, Karsu Donmez en Mathilde Santing. De Haagse Règâhs zijn er zelfs twee keer. Ook vertrouwd: Dakota's Culturele Rondvlucht, Brechtje Roos' Luistersessies, de Verreck Zondagmiddagen en de maandelijkse jazzconcerten die ProJazz bij ons presenteert. Grote nieuwe namen zijn er natuurlijk ook: de internationale countryster Chip Taylor, Angela Groothuizen, het Shandiz Ensemble, Chris Hinze, Joris Linssen & Caramba.

  Bij Theater Dakota krijgen jonge theatermakers en choreografen de kans om te experimenteren. PS|theater, Firma Mes, het Pools/Nederlandse Theater Medea, Dance Mix Theatre en onze ‘huisgezelschappen’ Bouillabaisse en Ausdauer zijn dan ook graag bij ons te gast. Bijzonder blij zijn we met de samenwerking met het nieuwe Haagse jeugdtheatergezelschap NTjong. 

  Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Zien we u terug bij één van de festivals, met of zonder de kinderen? Of bent u vaste bezoeker van de mooie films die we samen met Filmhuis Den Haag laten zien? Droomt u weg bij een prachtig toneelstuk over vervlogen tijden ? Of schatert u mee met onze comedians ? We denken dat u een goede keuze kunt maken uit ons aanbod van meer dan honderd voorstellingen en concerten. Bovendien: als u in één keer kaarten voor vier voorstellingen bestelt, dan krijg u de Joker van Dakota. Deze kunt u gedurende het theaterseizoen inzetten voor een voorstelling naar keuze. Bestelt u dan wel vóór 1 oktober. 

  Als het u bevalt bij ons en u wilt dat laten merken, word dan Vriend van Theater Dakota. Dit initiatief, gestart door enthousiaste buurtbewoners, zorgt voor betrokkenheid en mooie kortingsacties! 

  Wij gaan ons best doen om u weer een onvergetelijk seizoen te bezorgen in uw eigen theater/filmhuis; dichtbij, gastvrij en met kwaliteit!

  Ga HIER naar de agenda en klik de verschillende maanden aan (vanaf september 2013) om te kijken naar ons aanbod.