Volg ons: Facebook Twitter

  Dakota is 1 jaar!

  Verjaardagsactie in Dakota

  Afbeelding niet gevonden.

  Theater Dakota bestaat 1 jaar en organiseert speciale verjaardagsweek

  Hét theater en filmhuis van de wijk Escamp, Theater Dakota, viert op 4 november zijn éénjarig jubileum. De komst van Theater Dakota is een echte aanwinst voor het stadsdeel Escamp gebleken. Veel bezoekers uit de buurt wisten de weg naar Dakota reeds te vinden. De ongedwongen sfeer, de mooie producties en het prachtig opgeknapte gebouw trokken veel publiek. Om de verjaardag te vieren organiseert Theater Dakota een speciale actieweek (van 4 t/m 10 november) om bezoekers te bedanken én om buurtbewoners die nog niet geweest zijn met het theater kennis te laten maken.

  In de week van 4 t/m 10 november biedt Theater Dakota een afwisselend theaterprogramma. Muziek, jeugdtheater, literatuur en komedie: Theater Dakota heeft het allemaal. Om het éénjarig bestaan te vieren, geldt er voor alle voorstellingen in die week een speciale actie: iedereen die minimaal 2 personen meebrengt naar een voorstelling, mag zelf gratis (koop dus 2 kaarten en betaal zelf niets). Met deze aanbieding hoopt Theater Dakota nog meer bezoekers te verwelkomen, die tot nu toe nog niet in het nieuwe, gerenoveerde gebouw zijn geweest. 

  In de verjaardagsweek van Theater Dakota kunt u de volgende producties zien: op zondag 4 november (aanvang 14.30 uur) presenteert ProJazz een bijzonder jazzconcert van zangeres Denise Jannah en gitarist Wolf Martini. Jannah en Martini brengen een verrassend, muzikaal programma met verschillende muziekgenres. Van jazz tot blues, van chansons tot latin: Jannah en Martini spelen alles. Op woensdagmiddag 7 november staat de jeugdvoorstelling Mismuis van theatergroep Kwatta in Theater Dakota. Mismuis gaat over een dappere muis, die anders is dan andere muizen, maar toch heel gelukkig is. Een avontuurlijke voorstelling met veel poppen, animatie en muziek. 

  Literatuur én muziek: dat is de De Jagers op donderdag 8 november (20.15 uur). Schrijverscollectief De Jagers organiseert een literaire avond, waarbij zij een bekende schrijver, kunstenaar of muzikant ontvangt. De dag erna, op donderdag 9 november, presenteert Dakota een klassiek concert van het getalenteerde, jonge strijkkwartet Haagse Beek. De parels van de klassieke muziek (Vivaldi, Tsjaikovski) worden gespeeld door het klassieke gezelschap, dat bekendheid verwierf door haar gevarieerde programma’s en uitstekende solisten. Klassieke muziek voor iedereen! De laatste voorstelling in de verjaardagsweek van Theater Dakota is de try out van de komische theatershow van Ellen Pieters, Shirley Valentine. De rascomedienne Pieters schotelt haar publiek een heerlijke feelgood-komedie voor. 

  De verjaardagsactie (bij twee gekochte kaarten, één kaart gratis) is geldig voor alle voorstellingen in week 4 t/m 10 november 2012. U kunt uw kaarten bestellen via de kassa van Theater Dakota en via 070 326 55 09 o.v.v. de actiecode Verjaardag Dakota. Deze actie is niet geldig bij boeking via de website.   

  Informatie:
  Jazzconcert Denise Jannah en Wolf Martini, muziek, zondag 4 november, aanvang 14.30 uur, prijs € 12
  Mismuis, jeugdtheater, woensdag 7 november, aanvang 14.30 uur, prijs € 9
  De Jagers, literatuur, donderdag 8 november, aanvang 20.15 uur, prijs € 7,50
  Strijkkwartet Haagse Beek, Van Vivaldi tot Tsjaikovski, vrijdag 9 november, aanvang 20.15 uur, prijs € 15
  Ellen Pieters, Shirley Valentine try out, zaterdag 10 november, aanvang 20.15 uur, prijs € 18

  Verjaardagsactie: 2 kaarten kopen en ontvang 1 kaart gratis. Kortingscode bij uw bestelling (via telefoon en kassa) is Verjaardag Dakota.