Volg ons: Facebook Twitter

  Writers Unlimited

  Verhalen in Dakota, GRATIS!

  Elk jaar is het internationale schrijversfestival Winternachten van Writers Unlimited te gast in Escamp in Theater Dakota met schrijvers van veraf en dichtbij. Het café van Dakota wordt op zaterdag 20 januari 2018 (15.30 uur) een plek van verhalen.

  Het thema is 'Wat draag ik?'
  Het thema is groter dan wat ik letterlijk draag. Maar wat je draagt, heeft ongetwijfeld ook te maken met wat je vertellen wilt over wie je bent... of wat je juist wilt beschermen, uit het zicht wilt houden. Zo zit in alles wat je draagt een verhaal.

  Drie Winternachten festival-gasten komen naar Theater Dakota om hun verhalen te vertellen. De Vlaamse dichter Charlotte Van den Broeck trad al twee keer op tijdens de Nacht van de Poëzie in Utrecht en is voor haar bundel Nachtroer genomineerd voor de VSB Poëzieprijs. Dichter en schrijver Rodaan Al Galidi brengt samen met ud- en gitaarspeler Monir Goran dit thema in dichtvorm en muziek tot leven.

  Studenten van de Haagse Hogeschool - die vertel-les kregen van regisseur en meester-verhalenverteller Martine Zeeman, dragen bij. Verder komen enkele deelnemers/buurtbewoners langs uit Dakota's Winter Verhalen Festival: Frandjescka Balootje, Xaviera Cameron, Mark Kalsbeek en Bryony Burns. 

  De presentatie is in handen van Francis Broekhuijsen.

  Er zijn hapjes en verhalen van Shanella Bridgewater en Kavita Parsan. 

  Natuurlijk ben je al bezoeker vrij om je verhaal te vertellen. We nodigen je van harte uit om op de dag zelf je verhaal te delen. Dat hoeft natuurlijk niet. Kijken, luisteren en je laten inspireren door andermans verhalen, kan natuurlijk ook.

  Toegang GRATIS. 

  Graag wel even reserveren, zodat we weten hoeveel bezoekers er komen. Reserveer via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota zelf (Zuidlarenstraat 57). 

  >> LEES MEER