Volg ons: Facebook Twitter

  Inleiding Gay Film Night!

  Vanavond in Dakota

  EXTRA, INLEIDING OM 19.15 UUR
  Maandag hebben we onze eerste Gaynight met de prachtige film 'Die Mitte der Welt'. Voorafgaand aan de film zal onze directeur Maarten in gesprek gaan met Paul Kisner.

  Paul is columnist voor de website Gay.nl en vrijwilliger van COC Haaglanden. Paul zal één van z'n columns voorlezen en vervolgens met Maarten in gesprek gaan over hoe tolerant Den Haag is en welke veranderingen er gaande zijn. Is het makkelijker om vrijgevochten je leven te leiden of juist moeilijker? En wat komt Paul tegen wanneer hij aan het werk is voor het COC?

  Om 19.15 starten we in ons café Zuid57 om aansluiten om 20.00 uur de film te bekijken.


  Die Mitte Der Welt
  Heerlijke film waarin de verliefdheden, onzekerheden en verlangens van het opgroeien op frisse wijze worden getoond, gekruid met een dosis kitsch en met een zeer aanstekelijke cast.

  Phil woont met zijn tweelingzus Diane en hun moeder in een klein plaatsje. Ze zijn de buitenbeentjes van het dorp. Niet eens doordat Phil homo is, dat is in elk geval in hun gezin geen enkel probleem en ook niet voor zijn beste vriendin Kat. Maar zijn moeders vrije leven valt niet bij iedereen in goede aarde. Als het schooljaar aanbreekt komt een nieuwe jongen in de klas, de knappe en atletische Nicolas.

  Gebaseerd op een bekroonde roman is dit een heerlijke film waarin de verliefdheden, onzekerheden en verlangens van het opgroeien op frisse wijze worden getoond, gekruid met een dosis kitsch en met een zeer aanstekelijke cast.

  Regisseur: Jakob M. Erwa / romantiek, komedie / Duitsland / Nederlands ondertiteld / Duur: 117 minuten


  >> MEER INFO EN KAARTVERKOOP