Volg ons: Facebook Twitter

  Gezocht: vrijwilligers!

  Tijdens De Betovering (15 t/m 22 oktober)

  Help mee tijdens de Betovering!

  Vrijwilligers gezocht tijdens De Betovering in Dakota

  In de herfstvakantie komt kindertheaterfestival De Betovering naar Theater Dakota (15 t/m 22 oktober 2016). De hele week zijn er kinderfilms, -voorstellingen en workshops. Ook worden er buiten dinosaurussen getimmerd en binnen worden tentjes versierd. Met de tentjes maken we een Avonturencamping! Voor die activiteit zoekt Theater Dakota vrijwilligers. Van jong tot oud. Bij de activiteit moet je wel veel helpen, bewegen en lopen. Houd daar rekening mee!

  Wat houdt het in?

  • Voorbereiden van de uitgiftebalie (aantal tentjes in elkaar zetten, verf en lijm in bakjes, kwasten klaarleggen, andere versiermaterialen klaarleggen).
  • Uitgifte van verf, kwasten, lijm en versiermaterialen.
  • Zorgen dat de bakjes met verf, lijm en alle andere materialen bijgehouden wordt.
  • Kwasten, verfbakjes spoelen enz.
  • Registreren welke tent van welk kind is (naam van kind/groepje erop en datum dat wordt opgehaald - dit wegens leuke tentoonstelling de hele week).
  • Verzorgen van een goede sfeer en waar nodig de kinderen begeleiden.
  • Alles weer netjes achterlaten voor de volgende dag.

  Data & Tijden: 
  Zaterdag 15 t/m zaterdag 22 oktober (zondag 16 okt niet).
  We werken in twee shifts op de dag. Van 10.45 tot 14.30 of van 14.15 tot 18.00 uur. Als je de hele dag kunt, ook heel leuk!

  Als dank krijg je van ons eeuwige roem en dankbaarheid, en een theaterbon om eens lekker de bios of een voorstelling te bezoeken. Natuurlijk staat er iets te drinken en te snoepen voor je klaar. Wanneer je een hele dag aanwezig bent kun je een heerlijk broodje bestellen in het restaurant.


  Geef je op via Ties Jansen, ties@theaterdakota.nl of 070 3600 252.

  Wees welkom! We kijken er naar uit!