Volg ons: Facebook Twitter

  za 7 en zo 8 sept

  Dakota op Escamp en UIT festival

  Afbeelding niet gevonden.

  Het nieuwe theaterseizoen begint! Op zondag 8 september wordt het theaterseizoen traditiegetrouw afgetrapt met het UIT Festival. De dag ervoor, zaterdag 7 september, vindt het Escamp Festival plaats. Op beide festivals is Theater Dakota aanwezig met een stand. Het theater en filmhuis presenteert o.a. zijn nieuwe jaarprogramma, deelt gloednieuwe brochures uit en verloot kaarten. Op het UIT Festival zijn er in de stand van Theater en Filmhuis Dakota optredens van (jazz)artiesten, geprogrammeerd door stichting ProJazz.

  Het Escamp Festival vindt voor de 14e keer plaats. In het Melis Stoke Park en een deel van winkelcentrum Leyweg zijn podia met optredens en er is een informatiemarkt. Bij de kraam van Theater en Filmhuis Dakota kunt u de nieuwe brochure halen. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, maakt u kans op twee gratis kaarten voor het komende theaterseizoen. Elk uur wordt een winnaar getrokken. Theater en Filmhuis Dakota is van 12.00 – 16.30 uur op het festival aanwezig.  

  Een dag later kunt u Theater Dakota vinden op de informatiemarkt van het UIT Festival (Lange Voorhout, 13.00 – 18.00 uur). Haal de nieuwe brochure en geniet ondertussen van de jazzy muziek in de stand van Theater en Filmhuis Dakota. U kunt tevens direct kaarten kopen voor komend theaterseizoen; er zijn speciale festivalkortingen.