Volg ons: Facebook Twitter

  Verhalen wedstrijd

  Stuur uw mooiste verhaal in

  Afbeelding niet gevonden.

  Wat is uw mooiste herinnering aan Den Haag Zuid-West?
  Vertel uw verhaal en doe mee aan de Verhalenwedstrijd 2012

  Theater Dakota organiseert samen met de ZuidwesterKrant onder de titel Plek van Verhalen een verhalenwedstrijd. Een verhalenwedstrijd voor iedereen die in Den Haag Zuid-West woont, er heeft gewoond, er is geboren, er boodschappen doet, er elke dag doorheen fietst of zich op welke manier dan ook verbonden voelt met deze buurt. Theater Dakota en de ZuidwesterKrant willen uw verhalen horen, uw momenten in en uw herinneringen aan de plek Den Haag Zuid-West laten (her)leven.

  Elk verhaal ligt ergens op een plek te rusten. Als u denkt aan die plek, dan komt het verhaal terug. Net alsof u het gisteren nog meemaakte. Dat meisje op de hoek van de Melis Stokelaan op een zonnige zondagmiddag; een moment om nooit te vergeten. De plek die u verliet om in Den Haag te gaan wonen. De schooljaren die u in Den Haag Zuid- West heeft doorgebracht. Die gevoelens van geluk of verdriet die opkomen als u aan uw moment wordt herinnerd. De plek ver weg waaraan u denkt, als u weer de geluiden uit uw oude buurt hoort. Het kan van alles zijn, zolang de plek Den Haag Zuid-West u inspireert tot het schrijven van uw verhaal.

  Breng de plek en het moment tot leven in een verhaal van maximaal 600 woorden. U hoeft geen professioneel schrijver te zijn; iedereen kan meedoen. Uit de ingezonden verhalen wordt door een jury de beste vijf geselecteerd. Die winnaars krijgen op 10 december bericht  en worden uitgenodigd op het Verhalenfestival: Plek van Verhalen op vrijdag 21 december. Op dit festival wordt het winnende verhaal door een bekende schrijver voorgelezen. Op het festival zullen o.a. de schrijvers Tomas Ross, Hans Muiderman en David Muiderman aanwezig zijn. Uw verhaal wordt bovendien gepubliceerd in de ZuidwesterKrant en mag u voordragen op het Writer’s Unlimited Festival in januari 2013.

  Verhalen kunnen worden ingezonden tot 1 december 2012. Stuur uw verhaal in via email naar paul@theaterdakota.nl of per post naar Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag t.a.v. Paul Cornelissen.

  Theater Dakota en de ZuidwesterKrant rekenen op veel mooie en boeiende verhaal uit Den Haag Zuid-West.