Volg ons: Facebook Twitter

  Zomer Keetweek

  Speciaal voor kinderen!

  Afbeelding niet gevonden.

  Theater Dakota organiseert leuke dingen in de Zomer. Op maandag 29 juli is er een speciale kindervoorstelling Keet (4+). Van ma 29 juli t/m do 1 augustus kun je een hele week toneelspelen in Theater Dakota. Ook zijn er in de Zomer veel kinderfilms!

  In de vakantie is er in Theater Dakota van alles te doen!

  Een hele week toneelspelen in het theater. Dat kan! In de zomer organiseert Theater Dakota de Theater Keetweek (maandag 29 juli t/m donderdag 1 augustus, 9.30 – 12.30 uur) voor iedereen van 7 t/m 10 jaar. Op maandag 29 juli (11.00 en 13.00 uur) start de workshopweek met een hele leuke, speelse voorstelling: Keet (leeftijd 4+). De voorstelling Keet en de workshopweek zijn ook los te boeken; je kunt dus ook alleen naar de voorstelling komen en niet deelnemen aan de workshops. Kinderen die de workshops volgen gaan automatisch naar de voorstelling. 

  Voorstelling Keet (EXTRA VOORSTELLING OM 13.00 UUR)
  maandag 29 juli, aanvang 11.00 en 13.00 uur, prijs €5 (Vakantiepasprijs €2,50), bestel HIER je kaarten
  Workshops Keet Week
  maandag 29 juli t/m donderdag 1 augustus, 9.30 - 12.30 uur, prijs €60 (Vakantiepasprijs €30), bestel je kaarten via 070 326 55 09 of via de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). 

  Let op, kaarten met de Vakantiepaskorting zijn niet via de website te koop, bestel ze telefonisch (070 326 55 09) of aan de kassa van Theater Dakota.

  Met keet bedoelen ze wel eens troep. Maar keet is ook een supermooie hut en plezier hebben met elkaar! Keet is een muzikale theatervoorstelling over vriendschap en (samen) spelen. Een voorstelling die de fantasie prikkelt en anders laat kijken naar de alledaagse dingen.

  Na de voorstelling tijdens de Workshops Keet Week mag je zelf aan de slag met theater, muziek en decor. In je eentje kun je keten, maar samen is het veel leuker! Theatrale hutten bouwen, zingen, spelen, verkleden en verzinnen: het wordt een heerlijke vakantieweek. Aan het eind van de week laat je in Theater Dakota samen met de andere kinderen zien wat jullie gemaakt en geleerd hebben. Iedereen mag komen kijken!

  Nog meer in Dakota
  De zomer in Theater Dakota wordt nóg mooier: in de periode 18 juli t/m 28 augustus, van dinsdag t/m vrijdag, elke middag om 15.00 uur draaien er hele leuke, spannende, grappige kinderfilms. Kom kijken naar De Krekel (3+), Chimpanzee (6+), Ted en de Schat van de Mummie (6+) en Oz, the Great and Powerful (12+).