Volg ons: Facebook Twitter

  Astrid in Dakota!

  Schatten op zo 9 april

  Kom en ontdek - als je dat nog niet gedaan hebt - Astrid Seriese! Geweldig concert!

  Na het succes van hun theaterconcert Blues & Poetry zetten zangeres Astrid Seriese en gitarist Erwin van Ligten hun samenwerking voort in SCHATTEN! Te zien én horen op zondag 9 april (14.30 uur) in Theater Dakota. Ze spelen wederom de mooiste juweeltjes aan songs! Songs en poëzie van onder anderen Elvis Costello, Billie Holiday en Tom Waits worden in een gloednieuw muzikaal jasje gestoken, maar ook eigen werk van het duo staat op het repertoire.

  Kaarten kosten €16 per stuk. Met Ooievaarspas betaal je de helft (€8 per kaart). Bestellen kan via deze LINK, via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota zelf (Zuidlarenstraat 57).  

  Zangeres Astrid Seriese heeft haar sporen in het theater verdiend. Ze bespeelde alle (jazz)podia in binnen- en buitenland en met Mathilde Santing en Julya Lo’ko won ze de eerste prijs op het Knokke Songfestival. Met haar soloprogramma’s en cd’s weet ze een grote schare bewonderaars aan zich te binden. Als duo weten Astrid en Erwin avond aan avond hun luisteraars in vervoering te brengen.

  Een muzikale belevenis om naar uit te kijken!


  Om even ter inspiratie..... Astrid is fenomenaal in onderstaande video. Tom Waits (aanstaande zondag ook nummers van hem!), maar dan in de versie van Astrid. Zo goed is ze nog steeds! 

  VIDEO - Astrid Seriese (Yesterday is here - Tom Waits)