Volg ons: Facebook Twitter

  Daniël Wayenberg

  Publiek kiest programma

  Afbeelding niet gevonden.

  Op zaterdag 24 november staat levende legende en meesterpianist Daniël Wayenberg in Theater Dakota met een bijzonder pianoconcert. De wereldberoemde pianovirtuoos en componist speelt alles en kent een ongeëvenaard repertoire. Speciaal voor dit concert laat hij de keuze aan zijn bezoekers. Zijn publiek kiest wat Wayenberg in Theater Dakota zal spelen. Laat weten wat u wilt horen en maakt bovendien kans op vrijkaarten voor dit prachtige pianoconcert.

  Daniël Wayenberg geeft het publiek de keuze uit 3 programma’s. Programma 1 bestaat uit het romantische werk van Beethoven, Chopin, Liszt en Albéniz. Een afwisselend programma; van het klassieke werk van Beethoven tot het symfonisch gedicht van muziekvernieuwer Liszt. In het tweede programma staat het werk van Frederic Chopin centraal. Wayenberg speel o.a. Chopins Fantaisie Opus 49 en Sonate Opus 58. In programma 3 speelt Wayenberg werken van onder meer Brahms en één van de belangrijkste pianisten van de 20e eeuw, Rachmaninoff. 

  Maak uw keuze en laat ons weten wat u op zaterdag 24 november wilt horen. Vertel naast uw keuze ook kort waarom u voor dit programma kiest. Onder alle inzenders geven we 3 x 2 vrijkaarten weg voor het unieke pianoconcert van Daniël Wayenberg. Stuur voor 14 november uw keuze naar mark@theaterdakota.nl o.v.v. Mijn Keuze voor Wayenberg. Prijswinnaars krijgen z.s.m. bericht.

  Maak uw keuze uit:
  - Programma 1: werk van Beethoven, Chopin, Liszt en Albéniz.
  - Programma 2: verschillende pianostukken van Chopin.
  - Programma 3: werk van Brahms, Beethoven, Liszt, Rachmaninoff en Balakirev.

  Bestel HIER uw kaarten voor het unieke concert van Daniël Wayenberg.