Volg ons: Facebook Twitter

  Films bekend!

  Programma t/m januari 2014

  Afbeelding niet gevonden.

  Het filmprogramma t/m december is bekend. De films staan reeds in de agenda (met de exacte aanvangstijden). 

  Filmprogramma Theater en Filmhuis Dakota bekend!

  De nieuwste films in Theater en Filmhuis Dakota! Het programma t/m januari 2014 is bekend. Van de filmhit Gravity 3D (mét Sandra Bullock en George Clooney) tot Inside Llewyn Davis, de nieuwste film van de Coen Brothers. Ook in januari: de films, geschikt voor leeftijd 6+, Amazonia en Frozen. 


  Klik HIER voor de agenda. 


  Programma Theater en Filmhuis Dakota

  Vanaf 12 december: The Lunchbox, prachtige, Hindoestaanse feel-good film over een briefwisseling tussen de weduwnaar Saajan en de ongelukkige vrouw Ila. 

  Vanaf 19 december: de nieuwste film van Kristin Scott Thomas (Avant l'Hiver) en de kerstspecials Modern Times en Dr. Zhivago (geremasterde versies).

  Vanaf 2 januari: Inside Llewyn Davis, de nieuwste, bejubelde film van de Coen Brothers (The Big Lebowski, Burn after reading) over de jonge volkszanger Llewyn Davis. Mét Justin Timberlake en Carey Mulligan. 

  Vanaf 5 januari: Amazonia, mooie documentaire over een jong aapje dat geboren is in gevangenschap, een vliegtuigcrash overleeft en belandt in het oneindige Amazoneregenwoud. Leeftijd 6+.

  Vanaf 9 januari: Gravity 3D, een astronaut en een medisch ingenieur werken in de ruimte. Tijdens een ruimtewandeling gaat er iets vreselijk mis. Indrukwekkende film met steracteurs Sandra Bullock en George Clooney. 

  Vanaf 25 januari: Frozen, prachtige nieuwe Disney-film. Anna woont in wereld die vervloekt is door eeuwige sneeuw. Samen met Kristoff gaat ze op zoek naar de ijskoningin om de vloek op te heffen. Leeftijd 6+
   
  Houd de website in de gaten voor het programma van februari. 

  Informatie & Kaartverkoop
  Prijzen: zo t/m do €8 / vr, za en feestdagen €9. Kinderfilm: zo t/m do €6,50 / vr, za en feestdagen €7,50. Afwijkende prijzen: film langer dan 150 minuten: + €1 / Film korter dan 60 minuten: -€1 / 3D-film: + €2. Met de Ooievaarspas: 50% korting. Kaarten via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater en Filmhuis Dakota (Zuidlarenstraat 57).