Volg ons: Facebook Twitter

  Temperament in Escamp

  presentatie dinsdag 19 november

  Afbeelding niet gevonden.

  ‘Temperament in Escamp’ staat voor een groots community-project in Escamp. Bijna een jaar lang zal stadsdeel Escamp bruisen van activiteiten waarin bewoners elkaar ontmoeten op allerlei locaties in de wijken; buurthuizen, theater Dakota, zorgcentra, scholen, noem maar op. Iedereen in Escamp kan meedoen aan of genieten van dans, poëzie, muziek, eten en drinken en vooral van de mensen uit alle wijken en met alle verschillende culturele achter- gronden. Het project wordt afgesloten in 2014 met de opera Carmen, door en voor de inwoners van Escamp. Op dinsdag 19 november (aanvang 20.15 uur) vindt de presentatie van dit project plaats in Theater Dakota. Theater Dakota, Scholengroep Den Haag Zuid-West
en Dario Fo zijn de initiatiefnemers van ‘Temperament in Escamp’.

  Carmen door Theatergroep Buitengewoon
  Als eerste kennismaking wordt de bekroonde voorstelling ‘Carmen’ van Theatergroep Buiten- gewoon gespeeld. Theatergroep Buitengewoon bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking en uiteenlopende talenten. Na afloop van de voorstelling – die ongeveer een uur duurt - is het publiek van harte welkom bij de presentatie van ‘Temperament in Escamp’.

  Temperament in Escamp
  Een aantal tipjes van de sluier van het project: wijkbewoners dansen komend jaar mee met de hoogtepunten uit de niet-westerse en westerse danskunst, kinderen maken kijkdozen, iedereen uit het stadsdeel kan meewerken in een kostuum- en decorwerkplaats en... wie wordt de beste thuisbakker van Escamp? Bewoners van Escamp worden uitgenodigd om mee te doen in dit nieuwe project. De onderdelen van het project zijn zeer uiteenlopend met aandacht voor kunst uit vele landen en culturen en voor jong en oud, voor scholen en buurtverenigingen.

  Mis het niet... want er staat wat te gebeuren in Escamp!


  Dinsdag 19 november; aanvang 20.15 uur
Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag. Prijs €7,50 (met Ooievaarspas €3,75). Bestellen via 070 326 55 09 of info@theaterdakota.nl.