Volg ons: Facebook Twitter

  Vacature

  Podiumtechnicus

  Theater Dakota is hét theater en filmhuis van het grootste Haagse stadsdeel Escamp; Dakota presenteert ruim honderd voorstellingen en concerten per seizoen, dagelijkse filmvoorstellingen en veel activiteiten voor jong en oud. Met een theaterzaal met 184 stoelen, een filmzaal met 64 stoelen, 2 dansstudio's, Cafe Zuid57 en 40.000 bezoekers per jaar is Dakota het kloppend hart van Den Haag Zuid West.

  Wij zoeken een

  Podiumtechnicus

  voor 16 uur per week

  Werken in ons theater is dynamisch en afwisselend. Vooral omdat wij de bewoners van Escamp betrekken bij onze programmering die uitgaat van de diversiteit in ons stadsdeel met 125.000 inwoners. De ene keer verzorg je een voorstelling waarvan de rider vooraf duidelijk is en de andere keer is de theaterzaal verhuurd aan een organisatie en moet je improviseren om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Er zijn ook vaak voorstellingen voor scholieren. We werken servicegericht, bezoekers en artiesten moeten zich welkom voelen, we zien hen graag terug.

  Wat ga je doen? 
  Je houdt je bezig met op- en afbouw van voorstellingen, het inregelen van licht en geluid bij diverse muziekoptredens en het uitvoeren van de technische specificaties bij verhuringen. Je vormt een team met onze overige drie technische medewerkers en werkt nauw samen met onze medewerker verhuur.

  Daarnaast zorg je er samen met de artiesten en hun technische medewerkers voor om hun voorstellingen tot een succes te maken.

  Wat neem je mee?
  Heb je een afgeronde MBO-opleiding podium- en evenemententechniek? Heb je minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur in een theater? Vind je het prima om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken? Woon je in Den Haag of omgeving? 

  Aarzel niet en solliciteer op deze leuke, dynamische functie! Een mooie, spannende springplank in de culturele- en kunstsector!  

  Theater Dakota biedt leuke collega’s en veel uitdaging. Je krijgt een tijdelijke dienstbetrekking van 1 september 2018 tot 1 september 2019 (met een vakantiedagenopname van 3 weken in augustus 2019) van 0,4 FTE  als podiumtechnicus. Salarisindicatie: tussen €1800,- en € 2000,- bruto bij een fulltime functie.

  Informatie en solliciteren
  Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Sanne Willekes, sanne@theaterdakota.nl.

  Graag ontvangen wij je sollicitatieformulier en CV vóór 28 mei 2018 via Liza Baban, liza@theaterdakota.nl.

  Het sollicitatieformulier kun je HIER vinden.

  Reacties worden vertrouwelijk behandeld.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.