Volg ons: Facebook Twitter

  Film over Escamp!

  Oproep: stuur je filmpje in!

  En de Oscar voor Beste Film gaat naar: Escamp! Doe mee en stuur je filmpje in. 

  We zijn benieuwd naar het leven in Escamp! Zo benieuwd dat we daar een film over willen maken. Wil jij je leven laten zien en wat je bezighoudt? Speel dan mee in onze film.
  Hoe doe je mee? Stuur een kort filmpje op waarin jij een stuk van je leven laat zien. 

  Voorbeelden: de gezelligheid bij de vereniging waar je vaak komt, de bakker waar je elke dag je broodjes haalt, een interessante hobby, een bijzonder persoon in jouw buurt, iets waar je blij van wordt, een activiteit die je graag en geregeld doet. Het maakt niet uit, we willen jullie graag leren kennen en hoe kan dat makkelijker dan een kijkje te nemen in iemands leven. Iedereen kan meedoen! 

  De filmpjes (maximaal 5 minuten) kun je sturen naar Mark Kalsbeek van Theater Dakota, mark@theaterdakota.nl. Graag vóór 4 juni. Vermeld bij het inzenden a.u.b. je naam, adres, emailadres en telefoonnummer. De filmpjes gebruiken we voor een film over het leven in Escamp. Allemaal korte fragmenten over de buurt! Extra: de inzenders van de meest bijzondere filmpjes willen we graag een dag volgen met een professionele filmmaker. 

  De film over Escamp gaat op donderdag 26 juli in première in Theater Dakota. Natuurlijk met rode loper! De première is gratis en de hele buurt is uitgenodigd. Natuurlijk krijgen de inzenders van de filmpjes een persoonlijke uitnodiging en zijn die avond onze ere-gasten. 

  Doe mee aan onze film! En graag tot 26 juli op de rode loper!