Volg ons: Facebook Twitter

  Gratis Festival!

  Ook van Jou Winter Verhalen, 28 t/m 30 december

  Geweldig festival vol (kinder)voorstellingen, optredens, verhalen, activiteiten en lekker eten! Gratis!

  Het eerste Ook van Jou Festival vond plaats in september. Een groot, zonovergoten feest op ons plein. Nu, voor de editie van 28, 29 en 30 december, leggen we de nadruk op Verhalen. Op Winter. Warmte. Gezelligheid. Dakota wordt drie dagen lang een plek van verhalen, voorstellingen, optredens, activiteiten, heerlijk eten en workshops. In onze theaterzaal (en andere bijzondere plekken). Een festival van vuurkorven, kleine optredens/installaties in kleedkamers,  kindervoorstellingen, lichtjes en winterse gerechten. Het wordt een geweldig festival, net als in september. Natuurlijk met een heel ander karakter, een andere invulling. Maar nog steeds: ook van jou! Houd onze website in de gaten voor het programma en tijden. GRATIS TOEGANG!


  Wanneer? Donderdag 28 december, vrijdag 29 december en zaterdag 30 december
  Hoe laat? Elke dag van 16.00 - 20.00 uur
  Thema: Een Nieuw Begin
  We starten om 16.00 uur met een kindervoorstelling. Van 17.00 - 19.00 uur is er een programma vol verhalen, optredens, kinderactiviteiten, spoken word, mooie voorstellingen, kunstinstallaties en heerlijk eten. Om 19.00 uur sluiten we de dag af met een diner in de theaterzaal. 

  De voorstellingen en activiteiten vinden plaatsen in de theaterzaal, het café, de foyer, het plein en de artiestenfoyer. Een reis door en langs verhalen. Een heel erg leuk festival voor iedereen! Ook geschikt voor de hele familie! Voor jong en oud is er van alles te doen. 

  Het volledige programma volgt op deze website. Voor nu kunnen we al wat tipjes van de sluier oplichten! 

  Donderdag 28 december: Kindervoorstelling Kabouter Tijm (3+), Marjolein Meijers & band, ImproBattle,
  Frandjescka Balootje, Mira Feticu, Sholeh Rezazadeh, Dichters uit Escamp (Dichtbij Huis), Duo Aprillien. Ook nog: kinderworkshops, knutsel- en kinderactiviteiten, kunstinstallatie, voorleeshoek voor kinderen, broodjes bakken bij het kampvuur, heerlijk eten en drinken. 

  Vrijdag 29 december: Het Geheim van de Wilg (4+), Nesrin Vurucu, Romano Haynes, Anita Poolman, voorstelling Wateringse Veld, Frandjescka Balootje, Gerrit Vennema, Max Lerou, Hizir Cengiz, Dichters uit Escamp (Dichtbij Huis), Duo Aprillien. Ook nog: kinderworkshops, knutsel- en kinderactiviteiten, kunstinstallatie, voorleeshoek voor kinderen, broodjes bakken bij het kampvuur, heerlijk eten en drinken. 

  Zaterdag 30 december: Kindervoorstelling Nachtreis 6+, Sahand Sahebdivani, Frandjescka Balootje, Marloes Anijs, Dorothy Blokland, Xaviera Cameron, Gerrit Vennema, Anita Poolman, Bryony Burns, Sholeh Rezazadeh, Dichters uit Escamp (Dichtbij Huis), Duo Aprillien. Ook nog: kinderworkshops, knutsel- en kinderactiviteiten, kunstinstallatie, voorleeshoek voor kinderen, broodjes bakken bij het kampvuur, heerlijk eten en drinken. 

  Presentatie Theaterpodium: Benediction Mensah
  Presentatie Café Podium: Frandjescka Balootje


  KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA 29 DEC MET EXACTE TIJDEN

  KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA 30 DEC MET EXACTE TIJDEN


  Elke dag wordt afgesloten met een diner (eten én theater en muziek). Het festival (16.00 - 19.00 uur) is gratis, echter: aan het diner zijn kosten verbonden (€6 p.p.). Per dag zijn er 60 plekken! Reserveer je plek via deze LINK