Volg ons: Facebook Twitter

  Open Podium, vr 9 nov

  ...in ons café!

  Open Podium in het café van Theater Dakota!
  Doe mee aan het Open Podium in Dakota (of kom kijken!).

  Wat een succes die eerste edities in het café van Dakota! Reden genoeg om nóg een Open Podium te plannen. Mét dezelfde begeleidingsband: de Rockit Huisband. Kom je ook op vrijdag 9 november? 

  Muzikanten en talenten uit Den Haag: opgelet! Het podium is voor jou op vrijdag 9 november (aanvang 20.30 uur) in Dakota. Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op Dakota’s Open Podium! Speel of zing mee met de Rockit Huisband (de band speelt werkelijk alles!). Helemaal alleen het podium pakken, kan natuurlijk ook. Het publiek kan lekker onder het genot van een drankje luisteren naar de mooiste muziek en het grootse talent uit onze stad!

  Artiesten van Den Haag: laat zien wat je kunt en meld je aan via onderstaand formulier. Je kunt ook op de avond zelf besluiten om op te treden hoor! Als je lekker aan het luisteren bent en je denkt: nou, toch wel heel erg leuk, ik zou wel het podium op willen; dan kan dat!

  Wil je zelf niet optreden? Komen kijken kan natuurlijk ook. Lekker relaxed luisteren naar muziek en muzikaal talent in ons café. Toegang en deelname zijn gratis.

  Het Open Podium wordt mogelijk gemaakt door Rockit Music Productions en Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57, Den Haag).