Volg ons: Facebook Twitter

  Oma Greet Leet

  vr 12 apr, Theater Dakota

  De talkshow van Oma Greet! Dit theaterseizoen 5 keer in Dakota te zien.

  Na drie succesvolle edities gaan we door met de talkshow van de leukste oma van Escamp: Oma Greet Leet Night! Oma Greet, onze buurtbewoonster met het hart op de tong, wil alles van haar bijzondere gasten weten. De eerstvolgende editie is op vrijdag 12 april (20.15 uur)


  PROGRAMMA OMA GREET LEET:

  - Joëlle Fokke (doet mee aan Dreamschool TV)

  Donne Bax & Peter Verstappen van Stichting Made in Moerwijk 

  - Orkest Morgenstond

  - Verzamelaars 

  Met haar levensmotto ‘Als je het niet weet, mot je het vragen’ leest Oma Greet elke week de Haagse kranten (onder meer De ZuidWesterkrant) en nodigt de mensen achter de krantenartikelen uit. Een Haagse avond vol Haags nieuws, muziek, politiek, kunst en cultuur. Den Haag op haar best in Dakota!

  Wees welkom in de huiskamer van Oma Greet!


  THEMA DEZE EDITIE: DE GROTE SCHOONMAAK

  Opruimen kan op verschillende manieren. Denk aan de interne schoonmaak, detoxen, opruimen in huis, persoonlijke ballast opruimen, de buurt schoonhouden. En ook deze keer hebben we de uitreiking van de Gouden Greet.


  DE KAARTPRIJS (€8, OOIEVAARSPAS €4) IS INCLUSIEF 1 DRANKJE IN DE PAUZE. ALS ER GEEN PAUZE IS, KRIJGT U HET DRANKJE ACHTERAF.

  Bestel je kaarten via bestelknop hieronder of via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota (Zuidlarenstraat 57).   


  EXTRA BIJ OMA GREET LEET:
  LEKKER OUDERWETS SMULLEN!

  > Menu wordt binnenkort bekendgemaakt.

  Reserveer je tafeltje (reserveren aan te raden; het restaurant kan op de avond zelf helemaal vol zijn) via cafezuid57@theaterdakota.nl of via onze kassa 070 326 5509. Let op, de reservering is pas geldig bij bevestiging. 


  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE