Volg ons: Facebook Twitter

  Avalanche Quartet

  GRATIS inleiding, 3 nov

  Afbeelding niet gevonden.

  Henk Hofstede en Arwen Linnemann van De Nits. Pim Kops van De Dijk. Marjolein van der Klauw van Powderblue. Vier topmuzikanten die, geleid door de zangstemmen van Van der Klauw en Hofstede, een ode brengen aan de songs van een van de beste singer-songwriters van de wereld: Leonard Cohen. In 2007 maakten zij al een cd met veertien van die songs: van 'Who by fire' tot 'Take this Waltz' en van 'Famouds Blue Raincoat' tot (natuurlijk) 'Avalanche'. Dit wordt een heel mooie avond!


  Voorafgaand aan de voorstelling is er een interessante, gratis inleiding. De inleiding start om 13.15 uur in de studio en zal ongeveer een half uur duur (tot 13.45 a 14.00 uur). 

  De inleiding wordt gedaan door popjournalist Willem Jongeneelen en Henk Hofstede (van De Nits én het Avalanche Quartet). Het wordt een live interview waarin Leonard Cohen, het Avalanche Quartet en de fascinatie voor Leonard worden belicht. Ook de invloed op andere artiesten door Leonard Cohen en weetjes en informatie die u nog niet wist passeren de revue. 

  Komt u naar het concert van Avalanche Quartet? Kom dan eerst naar de inleiding. Wegens beperkte ruimte is het handig als u even laat weten dat u komt. Dat kan via kassa@theaterdakota.nl. U krijgt geen bevestiging of antwoord, aanmelden is voldoende. Mochten er op een gegeven moment 70 aanmeldingen zijn, dan nemen we contact op met de personen die zich daarna nog opgeven.   

  Tot ziens in Theater Dakota!