Volg ons: Facebook Twitter

  Gratis inleiding!

  NIEUW: Naar het theater met Mandy

  Afbeelding niet gevonden.

  In navolging van het succes van 'Naar de film met Rob' presenteert Theater en Filmhuis Dakota nu ook een programma mét inleiding voor de theatervoorstellingen: 'Naar het theater met Mandy'.

  Naar het theater met Mandy:

  Gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling l'Histoire du Diable

  Vrijdag 10 januari, inleiding 19.30 tot 20.00 uur, voorstelling 20.15 uur. 
  Kosten: u koopt aan de kassa een kaartje voor l'Histoire du Diable (€14, met Ooievaarspas €7). Inleiding en één kopje koffie of thee zijn gratis. 

  Mandy van Winden is theaterdocent en theaterwetenschapper, 37 jaar. Podiumkunsten zijn haar passie. Theater, bandjes, festivals; zij geniet van alles wat er op een podium gebeurt.

  Vanaf 19.15 uur is Mandy te vinden in het café. U kunt alvast bij haar aanschuiven. Om 19.30 zal de inleiding starten in de studio van Theater Dakota. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je alle informatie die je nodig hebt om nog meer van de voorstelling te kunnen genieten. Met achtergrondinformatie en leuke vragen ontdek je meer over de voorstelling die je gaat bekijken. Ook zal de regisseur Paul Feld aanschuiven voor een klein interview. 

  Ook in de pauze en eventueel na afloop van de voorstelling kun je als je wilt aanschuiven bij de Mandy. Na afloop aan de voorstelling is er een nagesprek in de zaal, voor iedereen toegankelijk. Gezamenlijk sluiten we de avond af met een gezellig drankje in het café.

  'Naar het theater met Mandy' is voor iedereen; voor ervaren en niet-ervaren theaterkijkers. Je krijgt: Een gezellige avond, van begin tot eind! Tot ziens in Theater Dakota.