Volg ons: Facebook Twitter

  Muziekbalie!

  Nieuw in Dakota op 22 maart

  Wil je alles weten over muziek? Kom dan naar de Muziekbalie op 22 maart in Dakota. Heel erg leuk voor kinderen. Gratis toegang!

  Wijkorkest Morgenstond en Koninklijk Conservatorium Den Haag openen de Muziekbalie in Theater Dakota. Op woensdag 22 maart 2017 is de Muziekbalie geopend van 13.00 – 15.00 uur. Bij de Muziekbalie in Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57) kun je langskomen om alles te weten te komen over muziek en om zelfs instrumenten te bespelen. Ook zijn er: een kleurwedstrijd, mini-concertjes, workshops gitaar en viool en muzikale spelletjes. Toegang is gratis!

  Heb je één van de concerten in de wijk van Wijkorkest Morgenstond gehoord en wil je het zelf ook een keer proberen, kom dan langs! Op de dag dat de Muziekbalie geopend is, kun je een aantal instrumenten onder begeleiding uitproberen. En vind je dat leuk, dan kan de Muziekbalie je ook helpen om een leuke muziekles te vinden.

  Ook als je niet zelf wilt spelen, maar muziek wel heel erg leuk vindt: kom dan ook langs. Je kunt met al je muziekvragen bij de Muziekbalie terecht.

  Tot ziens in Dakota op woensdag 22 maart!