Volg ons: Facebook Twitter

  Ook van Jou Festival!

  Nieuw in Dakota, 1 & 2 sept. Gratis toegang!

  Geweldig nieuw festival op het plein van Dakota! Gratis toegang. Feestelijke, spetterende opening van ons nieuwe theaterseizoen. 

  Het plein van Dakota wordt één groot festival op 1 en 2 september. We openen het nieuwe theaterseizoen op een grootse manier. Heerlijk eten (uit de buurt!), verhalen, muziek, film, optredens en allerlei acts over tussendoor. Vertel je verhaal bij Riboet, ontdek muziekinstrumenten bij de muziekbalie van orkest Morgenstond, haal lekker wat te eten en geniet van de optredens op het podium. Maak je eigen film in de filmtent, laat je schminken, luister naar de mooiste verhalen en verwonder je bij de circuscapriolen van Circaso en free run van de Jump Academy.

  Het leuke is dat het festival mede mogelijk wordt gemaakt door onze buurt. Het programma is tot stand gekomen in samenspraak en met medewerking van onze buurtbewoners. Alle eetkraampjes worden bemand door mensen uit Escamp met een voorliefde voor koken en heerlijk eten.

  We openen het seizoen met een groot spektakel en dat doen we graag samen met jou. Zorg dat je er bij bent!


  Programma vrijdag 1 september (17.00 - 22.30 uur)
  Optredens van Tim Akkerman, De Règâhs, het Volksoperahuis, Level UP: Angelina Moore, Sama Cosa, Dance With Discipline, Denise Jannah, Lady Sings The Blues, Firma MES, Aysia Gakeer, Nesrin Vurucu, Tulin Yilmaz en comedy van Farbod Moghaddam. Pleinacts: Riboet Verhalenkunst, Orkest Morgenstond, Circaso, Jump Academy, Film maken met de I-pad-tafel. En meer....

  Programma 2 september (15.00 - 20.00 uur)
  Optredens van Luca Warmer, Dancerella, Nitsanim, Monsoon, RWMG. Het beste van Escamp op het podium! Geweldige afsluiting (19.00 uur) door Farbod & Friends (comedy, muziek en spoken word). Pleinacts: Riboet Verhalenkunst, Orkest Morgenstond, Circaso, Film maken met de I-pad-tafel en Ukkieconcerten. En meer...

  Zes verschillende kramen met heerlijk eten (uit de buurt!). En natuurlijk onze eigen buitenbar met de lekkerste drankjes en snacks.

  Gratis toegang!

  Het Ook van Jou Festival van Dakota wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818 en stadsdeel Escamp.