Volg ons: Facebook Twitter

  Ook van Jou Festival!

  Nieuw in Dakota, 1 & 2 sept. Gratis toegang!

  Geweldig nieuw festival op het plein van Dakota! Gratis toegang. Feestelijke, spetterende opening van ons nieuwe theaterseizoen tijdens UIT Festival Den Haag.

  Het culturele seizoen gaat weer beginnen en in Den Haag vieren we dat van 1 tot 3 september met het UIT festival.
  Op vrijdagavond hebben alle cultuurankers van Den Haag open huis voor hun eigen stadsdeel.
  Dakota vond dat niet genoeg en had zin in een groot feest voor Escamp. We spraken buurtbewoners, vaste gasten en onze patners. We bedachten binnen het UIT Festival een eigen twee daags festival op het plein van Dakota te organiseren. Het Ook van Jou festival! 

  Het plein van Dakota wordt één groot festival op 1 en 2 september. In het weekend van het UIT festival Den Haag openen we het nieuwe theaterseizoen op een grootse manier. Heerlijk eten (uit de buurt!), verhalen, muziek, film, optredens en allerlei acts over tussendoor. Vertel je verhaal bij Riboet, ontdek muziekinstrumenten bij de muziekbalie van orkest Morgenstond, haal lekker wat te eten en geniet van de optredens op het podium. Maak je eigen film in de filmtent, laat je schminken, luister naar de mooiste verhalen en verwonder je bij de circuscapriolen van Circaso en free run van de Jump Academy.

  Het leuke is dat het festival mede mogelijk wordt gemaakt door onze buurt. Het programma is tot stand gekomen in samenspraak en met medewerking van onze buurtbewoners. Alle eetkraampjes worden bemand door mensen uit Escamp met een voorliefde voor koken en heerlijk eten. 

  We openen het seizoen met een groot spektakel en dat doen we graag samen met jou. Zorg dat je er bij bent! GRATIS TOEGANG.


  Programma vrijdag 1 september (17.00 - 22.30 uur)
  Optredens van Tim Akkerman (UIT festival Den Haag), De Règâhs (UIT festival Den Haag), Muziektheatercollectief Het Volksoperahuis, Level UP: Angelina Moore, Sama Cosa, Denise Jannah, Lady Sings The Blues (met onder meer Michael Varekamp), Firma MES, Dance With Discipline, Aysia Gaakeer, Nesrin Vurucu, Tülin Yilmaz en comedy van Farbod Moghaddam (Frappant Comedy). Pleinacts: RiboetVerhalenkunst, Orkest Morgenstond, Circaso, de Circuswerkplaats van Den Haag, JUMP Academy, Schminken, Henna zetten, Film maken met de I-pad-tafel, Naar de film met Rob en kunstwerken krijten met De Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands. En meer....

  Programma 2 september (15.00 - 20.00 uur)
  Optredens van Luca Warmer, Dansstudio Dancerella, Dansvereniging Nitsanim, Indiase Dansschool Monsoon, RWMG, Dansschool Dolores, Theatergroep Vobis en Bollyshape. Het beste van Escamp op het podium! Geweldige afsluiting (19.00 uur) door Farbod & Friends (comedy en spoken word). Pleinacts: Riboet Verhalenkunst, Orkest Morgenstond, Circaso, Schminken, interactieve Muziekinstallatie (met fruit!), Film maken met de I-pad-tafel en Ukkieconcerten. En meer...
   
  Zes verschillende kramen met heerlijk eten (uit de buurt!). Proef de Surinaamse gerechten en hapjes van Daphne, streetfood uit Trinidad van Vitra, Italiaanse salades en lekkernijen van Mavis, de Indonesische rijsttafel van Mary-Ann en Nanda, Griekse specialiteiten van Penelope en het beste uit de Marokkaanse keuken van Aïcha en Hafsa.

  Ook is er een grote buitenbar met de lekkerste drankjes!

  Let op, voor de gerechtjes en hapjes wordt een kleine prijs gevraagd. Helaas kunt u bij de kraampjes niet pinnen, alleen contant betalen. Er is dichtbij Dakota een pinautomaat (ABN AMRO Geldautomaat, Leyweg 535). 

  Het Ook van Jou Festival van Dakota wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818, UIT Festival Den Haag en stadsdeel Escamp. 


  Hieronder het programma van OOK VAN JOU met exacte tijden en acts:

  PROGRAMMA OOK VAN JOU VRIJDAG 1 SEPTEMBER

  PROGRAMMA OOK VAN JOU ZATERDAG 2 SEPTEMBER


  In de filmtent zijn tijdens Ook van Jou hele leuke filmpjes gemaakt door kinderen. Zie hier het RESULTAAT.