Volg ons: Facebook Twitter

  Naar de film met....

  ....Natasja! Di 24 januari!

  Afbeelding niet gevonden.

  De erg mooie film The Violin Teacher mét - dit keer - een inleiding van Natasja! 

  Nee hoor, Rob is niet gestopt met zijn inleidingen bij de film! Rob Lubbersen is gewoon even genieten van een welverdiende vakantie. Gelukkig hebben we een andere filmkenner gevonden: Natasja Koendjbihari. Natasja heeft heel veel kennis van films en staat te popelen om je meer over de film The Violin Teacher te vertellen. Natasja's inleiding op dinsdag 24 januari begint om 19.30 uur. De film begint om 20.00 uur

  Even voorstellen...
  "Ik ben Natasja Koendjbiharie en werk al heel wat jaren aan de balie van Filmhuis Den Haag. In deze functie, maar zeker ook als groot filmliefhebber, klets ik regelmatig met bezoekers over het huidige filmaanbod...

  Bij Dakota hoorde ze over mijn liefde voor film en vroegen ze of ik het leuk zou vinden om eens een inleiding te verzorgen. Op 24 januari zou ik jullie daarom graag ontmoeten en wat weetjes met jullie delen. Geen 'spoiler alert' maar hopelijk net dat beetje achtergrondinformatie waardoor je de film nog meer kunt waarderen. Hopelijk tot dan."
  Je betaalt €8 voor je filmkaartje, kopje koffie of thee plus inleiding zijn gratis. Bestel je kaarten voor 'Naar de film met Rob', dit keer Natasja, via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Theater en Filmhuis Dakota (Zuidlarenstraat 57).  

  Op vrijdag (2 keer per maand) is er in Theater Dakota ook de Ouder(wetse) Filmochtend. Op deze ochtend (11.00 uur, mét pauze, kopje koffie of thee en een chocolaatje) wordt dezelfde film getoond als bij 'Naar de film met Rob' op de dinsdag erna. Lees HIER meer over de Ouder(wetse) Filmochtend.