Volg ons: Facebook Twitter

  Met Dakota...

  ...naar de Koninklijke Schouwburg, 15 oktober

  Afbeelding niet gevonden.

  Een bijzondere samenwerking tussen de Koninklijke Schouwburg en Theater Dakota!

  Ga naar de geweldige komedie ‘Kapsalon’ op woensdag 15 oktober in de schouwburg en krijg als ‘Dakota-bezoeker’ een rondleiding in de schouwburg en een speciale ontvangst. Ook krijg je een gratis drankje. De ontvangst is om 19.15 uur, aanvang voorstelling 20.15 uur.

  Bestel je kaarten via Theater Dakota (alleen dan kun je gebruik maken van alle extra’s). Kaarten zijn €15,25 (2e rangs-plaatsen), bestellen kan HIER , 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). Het kaartje dat je bij Dakota bestelt, lever je bij de Koninklijke Schouwburg in. Daarvoor in de plaats krijg je dan een geplaceerd kaartje voor de voorstelling. 


  KAPSALON DE COMEDY

  Drie vrienden, dertigers, komen iedere dag bij elkaar in de kapsalon van Kemal. Ze praten over hun leven; klagen over hun carrières, relaties, kinderen en schoonmoeders. Geen van hen durft de stap te wagen naar een ander, meer volwassen leven.‘Should I stay or should I go?’ 

  Totdat Esra haar opwachting maakt. Haar plotselinge verschijning zorgt voor verwarring en irritatie, maar ook voor een nieuwe impuls of ze nu willen of niet. Maar is ze wel wie ze zegt te zijn? Een comedy over dubbele identiteitscrisis, corruptie, Romeo en Julia, voetbal en keuzestress. 

  Kapsalon is een Meervaart-productie die wordt geregisseerd door Bart Oomen. Mohammed Chaara, Fahd Larhzaoui, Sinan Eroglu en Toprak Yalciner spelen de vier rollen.