Volg ons: Facebook Twitter

  Naar de film met Rob!

  EXTRA in de zomer

  Afbeelding niet gevonden.

  In de maand juli: 4 x 'Naar de film met Rob' op donderdagavond!

  Al twee seizoenen een groot succes! Niet in je eentje naar de film, maar met Rob. Twee keer per maand op dinsdagavond voorafgaand aan de film is er een inleiding door filmkenner Rob Lubbersen. Na afloop een kop koffie of thee en de gelegenheid om met elkaar gezellig na te praten. 

  Rob Lubbersen (63), filmfanaat en –recensent, neemt je mee naar de film. “Het is leuk en interessant om van tevoren meer van een film te weten. Je kijkt toch anders als je meer achtergrondinformatie hebt”, aldus Rob Lubbersen. “Een halfuur voor aanvang vertel ik over de filmmakers, acteurs en over dingen waarop de kijker kan letten”. Rob praat graag over film, maar heeft ook grote binding met het stadsdeel Escamp. “Ik ben een getogen Escamper en heb op de Simon Stevin HBS gezeten (nu theater en filmhuis Dakota). Prachtig om te zien dat er in mijn oude school zo’n mooie filmzaal is gekomen met super-de-luxe stoelen en geweldig beeld en geluid”.

  ‘Naar de film met Rob’ vindt twee keer per maand op dinsdag plaats en is voor iedereen. “Ouderen, jongeren, alleenstaanden, filmfanaten, wie dan ook; iedereen is welkom”, zegt Rob, “er is geen drempel, het is gewoon een fijne, gezellige filmavond waarbij de bezoeker alleen het filmkaartje betaalt en de inleiding en koffie/thee gratis krijgt”. 

  Ga gewoon een keertje mee met Rob. Je leert niet alleen meer over de film, het is ook nog eens gezellig!


  Naar de film met Rob in de ZOMER!

  In de maand juli draaien in Dakota de film-hoogtepunten van afgelopen filmseizoen. Er zijn 4 'extra' Naar de film met Robs op donderdagavond. De inleiding begint om 19.30 uur en de film om 20.00 uur. Kom gezellig met Rob mee naar de film!

  donderdag 30 juni: Knielen op een bed violen
  donderdag 7 juli: The Lobster
  donderdag 14 juli: 45 Years
  donderdag 21 juli: Publieke Werken

  Reserveren voor ‘Naar de film met Rob’ kan via kassa@theaterdakota.nl, via telefoonnummer 070 326 55 09 of aan de kassa van Theater en Filmhuis Dakota (Zuidlarenstraat 57). 

  Prijs: €8 (incl. inleiding en koffie/thee na afloop).


  Lees HIER de blogs van Rob.